2022-08-15 10:38:02

LIGE PÅ: Nyindkøb kan være en bombe i FCK

De danske mestre har hentet Mathew Ryan til målmandsposten, og konsekvenserne af den handel bliver vendt i bold.dk-podcasten LIGE PÅ

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - første finale

FT

FCK

2 - 1

TRA

Kamil Grabara er ude med en skade i FCK-buret, og det fik sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen til at reagere, og i sidste uge hentede han den australske landsholdskeeper Mathew Ryan på en toårig kontrakt.

En signing, der måske kan gøre godt på den korte bane, men ifølge panelet i bold.dk-podcasten LIGE PÅ kan give problemer på den lange.

- Det kan skabe ravage, og det indkøb er en kæmpe bombe, der kan ende med at eksplodere under FCK.

- Hvis Grabara ikke kommer tilbage og står, bliver der ballade. Det kommer ikke til at ende godt, hvor han og Ryan står og holder hinanden i hånden og siger ‘Vi spiller bare hver anden kamp og er glade’, siger Lasse Fosgaard.

Hans medvært - tidligere FCK-keeper - Jesper Christiansen aner faresignalerne på længere sigt, men mener, at handlen sidder lige i skabet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -LIGE PÅ: Nyindkøb kan være en bombe i FCK
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg synes, at FCK viser klasse. De har nogle ekstremt vigtige kampe, og de tager ingen chancer. De ved, at Ryan kan levere på højeste niveau, og det virker ikke til, at de stoler på Kalle Johnsson. 

- I de store klubber skal der være to gode keepere, der kæmper om det, mener Christiansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her hele debatten HER

Denne podcast er betalt og sponsoreret af Discovery+ og MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - første finale

FT

FCK

2 - 1

TRA

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0