2022-09-14 08:35:50

Naturligt at høre om FCK-krise: Mange ting er gået galt

Kevin Diks indrømmer, at der er mange ting, som er gået galt hos FC København, og derfor er det naturligt for omverden at tale om krise i hovedstadsklubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 2. runde

FT

FCK

0 - 0

SEV

FC København står over for en stor opgave, når de onsdag tager imod Sevilla i Champions League.

Det er dog et FCK-mandskab i problemer, som kommer til opgøret, da de har tabt fem ud af ni kampe i Superligaen, hvor det senest blev til et 1-2-nederlag til OB.

Kevin Diks indrømmer da også, at det ikke har været det sjoveste at være FCK-spiller for tiden.

- Stemningen var selvfølgelig ikke den bedste efter sidst. En klub som FCK skal ikke tabe den slags kampe, så vi er nødt til at være bedre og arbejde hårdere på at få de kommende resultater.

- Vi har haft talt om alt, der er gået galt. Vi er nødt til at ændre det, som vi kan, og jeg tror, at vi kan vise det mod Sevilla.

Artiklen fortsætter efter billedet

Champions League -Naturligt at høre om FCK-krise: Mange ting er gået galt
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Der er mange ting, som er gået galt, så vi er nødt til at få rettet op på de ting, som vi kan med det samme, og det startede efter OB-kampen.

Diks blev også spurgt ind til, om han havde fulgt med i medierne den seneste tid, hvor kritikken har haglet ned over FCK, og hvor et ord som krise er blevet brugt flittigt om hovedstadsklubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg læser ikke nyhederne, fordi jeg kan jo ikke læse dansk. Men det er selvfølgelig naturligt at høre om krise, når man spiller i den bedste klub i Danmark og er ustabil. 

- Så folk vil tale om krise, men jeg vil ikke tale om for mange negative ting, fordi vi skal fokusere på fremtiden og kæmpe for hinanden, udtaler Kevin Diks.

Det er onsdag aften klokken 21.00, at FC København skal forsøge at komme tilbage på sporet i opgøret mod Sevilla.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 2. runde

FT

FCK

0 - 0

SEV

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0