2022-10-03 15:13:31

Neestrup begræder Zeca-skade: Han er den perfekte anfører

Carlos Zeca er ude med en knæskade i resten af sæsonen, og det er FC København-cheftræner Jacob Neestrup ked af det over, da grækeren er den perfekte anfører.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

FC København må igen se bort fra Carlos Zeca i en længere periode, da københavnerne har bekræftet, at anføreren er ude med en skade i resten af sæson.

Zeca kom galt afsted i søndagens sejr mod AGF, hvor han fik beskadiget to ledbånd i knæet, og det begræder FCK-cheftræner Jacob Neestrup.

- Vi føler alle med Zeca. Han er den perfekte anfører, en stor spiller og et fantastisk menneske, så det gør ondt på os alle.

- Han er altid en utroligt stærk og loyal holdkammerat og klubmand, så nu er det tid til, at alle skal være verdens bedste holdkammerater for ham og vise den opbakning og styrke, han har brug for lige nu. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Neestrup begræder Zeca-skade: Han er den perfekte anfører
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- I forhold til det sportslige aspekt for os, så fylder det ærligt talt ikke så meget lige nu, og det må vi løse, når vi kommer dertil, udtaler Jacob Neestrup til FCK's hjemmeside.

Dermed kan 34-årige Carlos Zeca have spillet sin sidste kamp for FC København, da kontrakten mellem de to parter udløber til næste sommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0