2022-09-21 15:34:02

Neestrup langer ud efter ekspert: Respektløst!

Jacob Neestrup langer ud efter TV3 Sport-kommentator Niels Christian Frederiksen, der mener, at den nye FCK-cheftræner burde sendes ned på klubbens akademi efter Jess Thorups fyring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

Jacob Neestrup har overtaget cheftræner-rollen i FC København, der tirsdag fyrede Jess Thorup.

Den store nyhed kastede naturligvis en masse reaktioner af sig, og en af de mere bemærkelsesværdige kom fra TV3 Sport-kommentatoren Niels Christian Frederiksen, der i en Viaplay-udsendelse gav sit syn på Neestrup-forfremmelsen.

Her fortæller han først og fremmest, at han synes Neestrup-valget er uambitiøst, hvorefter han undrer sig over, at FCK har valgt at ansætte den netop fyrede cheftræners assistent.

- Han (Jacob Neestrup, red.) har også sin del af ansvaret for, at de ikke har spillet bedre, end de har gjort, fordi ellers har han siddet på guldet og ikke fortalt Jess Thorup alt det, han vidste, og hvordan han synes, de skulle spille. 

- Internationalt kan man bare kigge på fyringen af Thomas Tuchel i Chelsea. Der ryger hele staben ud. Her synes jeg jo dybest set, at man skulle have sendt Jacob Neestrup ned på akademiet igen, og så ansat en hel række af nye folk. Det havde været med internationalt format. 

Du kan se hele Niels Christian Frederiksens reaktion på fyringen i videoen, der ligger øverst i artiklen.

Onsdag havde Jacob Neestrup sin første arbejdsdag som cheftræner i FC København, og her reagerede den unge træner på Niels Christian Frederiksens kommentar omkring, at han burde sendes ned som akademi-træner igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skete i et interview med fanpodcasten 'Kvart i bold.' 

- Det, jeg kan blive provokeret af, er journalisters urimelig kritik og urimelige statements. Det synes jeg, at der har været for meget af imod Jess, og jeg bliver også i dag konfronteret med nogle udokumenterede påstande, som jeg bare må feje væk. 

- Niels Christian Frederiksen prøver at køre mig under bussen i går, da han siger, at jeg burde smides tilbage på akademiet. 

- Det er respektløst over for mig, men det er også respektløst for dansk talentudvikling, når du bruger et ord om en træner, at han skal smides tilbage på talentafdelingen. 

- Prøv at tænk på, hvor dybt afhængige vi i FCK er af vores dygtige talenttrænere. Prøv at tænk på, hvor dybt afhængig han er af det, for at han kan kommentere Champions League-fodbold med danske spillere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er sådan noget, der kan provokere mig, for manden har set mig træne nul gange. Han har lavet nul interviews, og jeg har ikke set ham herude. Og så bliver det for billigt, siger han.

Jacob Neestrup understregede desuden, at han er fuldt ud klar over, at jobbet som FCK-cheftræner medfører kritik fra fans og andre interessenter.

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

126 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0