2022-12-05 11:15:01

Onyszko kritiserer Ryan: Det var payback fra Kamil

Den tidligere polske Superliga-målmand Arek Onyszko forstår godt Kamil Grabaras stikpille til Mathew Ryan, og han tror, det er payback for Ryans kommentarer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

En kort tweet har skabet en masse postyr mellem to FCK-keepere. 

- Must have been politics, for sure, skrev Kamil Grabara i et tweet, umiddelbart efter, at Mathew Ryan lavede en stor fejl i VM-kampen mod Argentina. 

Stikpillen er bare én af flere ting, der vidner om, at forholdet mellem FCK-keeperne Kamil Grabara og Mathew Ryan måske ikke er det bedste. 

Mathew Ryan har i et interview med TV 2 Sport nemlig været ude med kritik af situationen i FCK, hvor han fortæller, at det kun må være af politiske årsager, at Grabara står i FCK. 

Kamil Grabara har efterfølgende fået kritik for sin Mathew Ryan-kommentar, men den tidligere Superliga-keeper Arek Onyszko, der kender Kamil Grabara aldeles godt, forstår godt stikpillen, da Ryan skulle have haft større respekt for Grabara. 

- Jeg tror, at det var payback fra Kamil Grabara. Grabara spillede fantastisk inden sin skade, så man skal også have lidt respekt for sin holdkammerat. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Onyszko kritiserer Ryan: Det var payback fra Kamil
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

- Man skal ikke lige pludselig sige i medierne, at man ikke forstår, hvorfor Kamil Grabara nu skal stå. Mathew Ryan skulle have passet lidt på, hvad han sagde.

- Der skal ikke meget til, at en målmand bliver hidsig, for det er mentaliteten i Polen, hvor man er meget stolt over at være målmand.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Målmænd er specielle mennesker. Vi er meget stolte, og man skal tro på sig selv, for man har ansvar for hele holdet, siger Arek Onyszko til bold.dk. 

Ikke så slem som Onyszko selv
Arek Onyszko har over hundrede Superliga-kampe på CV'et, og han var selv kendt for sine meget direkte kommentarer. Onyszko slår dog fast, at Grabara ikke er så slem, som han selv var. 

- Jeg tror ikke, Kamil er værre, end jeg var. Det er han i hvert fald ikke indtil videre. Nu bliver jeg snart 50, og når jeg tænker tilbage på, hvad jeg har sagt, så tænker jeg: ’Hvad fanden sker der, Arek?’ 

- Når man er ung og målmand, så vil man bare vinde alt, og så siger man sådan nogle ting. Når man bliver ældre, så tænker man tilbage, og så siger man: ’Fuck, Arek! Hvorfor har du sagt sådan nogle ting?', siger den tidligere OB-keeper til bold.dk. 

Arek Onyszko spillede i OB, fra 2004 til 2009, og han står noteret for 160 kampe for klubben. Han har også spillet i FC Midtjylland og Viborg. 

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0