2022-10-21 14:49:01

PC forsvarer 'fejlkøb': Hvem kan gøre det bedre end mig?

FC København-sportsdirektør Peter Christiansen er ude og forsvare de spillerindkøb, som han har leveret, da det er træneren og spillerens ansvar at få samarbejdet til at klikke.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 14. runde

FT

FCK

1 - 1

FCM

Paul Mukairu, Mamoudou Karamoko, Luther Singh, Akinkunmi Amoo og Khouma Babacar.

Det er nogle af de spillere, som FC København-sportsdirektør Peter Christiansen har hentet gennem sin tid hos de danske mestre.

Det er dog ikke gået som håbet for flere af spillerne, hvor blandt andet en spiller som Babacar ikke har været udtaget i de seneste syv kampe til 3F Superligaen.

Christiansen indrømmer da også, at der er flere af spillerne, som ikke har leveret, men det er jo op til trænergruppen at få dem op i gear.

- Jeg er ikke bange for at sige, at det ikke er faldet ud for de fleste, som jeg havde håbet på. Men jeg er bare nødt til at sige igen, at vi henter spillere med potentiale.

- Så det er også trænergruppen og spillerens opgave at få det til at klikke.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -PC forsvarer 'fejlkøb': Hvem kan gøre det bedre end mig?
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

PC har dog modtaget stor kritik grundet de forskellige indkøb, men han mener dog stadig, at han har leveret varen som sportsdirektør.

- Det er fair nok at have den betragtning, men vi er trods alt blevet danske mestre og er i Champions League, mens vi på akademiet leverer spillere til. Så jeg ved da ikke, om det ikke har været en succes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg vil gerne finde den sportsdirektør, som kan gøre det ret meget bedre, lyder det fra Peter Christiansen på fredagens pressemøde.

FC København-sportsdirektøren udtalte desuden, at de med klubbens nye strategi vil øge spillerbudgettet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 14. runde

FT

FCK

1 - 1

FCM

57 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0