2023-02-04 10:28:02

PC har ikke udstillet William Kvist efter fyringer: Det er utilstedeligt

FC København-sportsdirektør Peter Christiansen afviser, at han skulle have udstillet bestyrelsesmedlem William Kvist, efter der er tre af Kvists folk, som er blevet fyret på kort tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

4 - 1

ELF

Cheftræner Jess Thorup, mentaltræner Christian Engell og analytiker Mounir Akhiat.

Det er tre personer, som i løbet af kort tid alle blev fyret hos FC København i 2022, da sportsdirektør Peter Christiansen svingede kniven hos de danske mestre.

Det fik Ekstra Bladet til at skrive i en klumme, at PC dermed havde valgt at udstille William Kvist og hans ‘fejlagtige beslutninger’, da de tre forhenværende FCK-trænere alle var blevet ansat under bestyrelsesmedlemmet.

Det er dog ikke noget, som PC selv er enig i, og det fik bold.dk og resten af den danske presse at vide, da sportsdirektøren satte ord på kritikken.

- Jeg synes, at det er en overskrift, som er utilstedelig på en eller anden måde. Folk, som har indsigt, ved, hvordan vi snakker sammen, og at vi kender hinanden fra way back. Vi er i øvrigt også tidligere holdkammerater.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -PC har ikke udstillet William Kvist efter fyringer: Det er utilstedeligt
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Men prøv at høre her. Det der er utilstedeligt, og det klæder ikke folk at lave sådan en historie, når der ingen ting er i det.

- Folk insinuerer, at der er et dårligt forhold. Det er der ikke, siger PC og slår fast, at forholdet til William Kvist er fint og super.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FCK-sportsdirektøren tilføjer desuden, at ændringen i staben hos FCK handler om, at han ser tingene på en bestemt måde, og at han derfor har mandat til at ruske op i tingene.

- Så det behøver ikke at have noget at gøre med, om mit forhold til William Kvist er godt eller skidt. Jeg synes, det er unødvendigt, for det er ikke sandheden. Det er forstyrrende i den grad, at vi skal forholde os til det. 

- Nu skal jeg gøre det igen. Men så er den i hvert fald slået fast. Det er ikke sådan, det forholder sig.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

4 - 1

ELF

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0