2023-03-27 21:48:42

Politikere sætter en stopper for kritiseret FCK-fanzone

FC København-tiltaget Fan Village har mødt stor kritik fra beboere i området, og nu har et politisk flertal besluttet at stoppe for de midlertidige tilladelser, der har gjort fanarrangementet muligt. Det skriver TV 2 Kosmopol.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

FCK

2 - 1

FCN

Naboerne til Parken har i længere tid været utilfredse med FC Københavns såkaldte Fan Village, som er blevet afholdt i forbindelse med klubbens hjemmekampe.

Ifølge beboerne i det nærliggende Brumleby har fanarrangementet medfødt støj og andre gener, og derfor har et politisk flertal i Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune besluttet at sætte en stopper for de midlertidige tilladelser, der har gjort tiltaget muligt. Det skriver TV2 Kosmopol.

- Vi ser det som en måde at være løsningsorienteret på. Der har været for meget larm og rod i forbindelse med fanzonen nede ved Brumleby, men vi vil gerne gå i dialog med Parken og undersøge en anden placering, siger Morten Melchoirs (K) til TV 2 Kosmopol.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Politikere sætter en stopper for kritiseret FCK-fanzone
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han slår derefter fast, at en ny placering skal godkendes, før en ny fanzone kan etableres.

FC København tager hul på mesterskabsspillet søndag d. 2 april, hvor duksene fra FC Nordsjælland kommer på besøg i Parken.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

FCK

2 - 1

FCN

32 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce