2022-05-21 13:41:52

Rolig Diks: Kan tale hollandsk med Boile

Kevin Diks er sikker på, det nok skal gå, hvis han skal danne midtstopperpar med Nicolai Boilesen. Vi kan jo tale hollandsk sammen, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 32. runde

FT

FCK

3 - 0

AaB

Denis Vavro og David Khocholava er i karantæne, og det betyder, at Jess Thorup må tænke alternativt i det centrale forsvar mod AaB søndag.

Nicolai Boilesen spiller formentlig den ene stopper, og så kan Marios Oikonomou eller unge Valdemar Lund være den anden, hvis det skal være en naturlig midtstopper.

Det er også dog også en mulighed at rykke den normale back Kevin Diks ind, og den opgave er hollænderen klar på, hvis det bliver aktuelt.

- Jeg er klar, hvis trænerne tror på mig. Det er langtfra nyt for mig at skulle spille i det centrale forsvar. Det kræver selvfølgelig lige lidt tilvænning. Men hvis det er sammen med 'Boile', skal det nok gå godt. Vi kan jo tale hollandsk sammen, siger Diks til fck.dk med henvisning til Boilesens fortid i Ajax.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Rolig Diks: Kan tale hollandsk med Boile
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Diks glæder sig til at være tilbage efter to kampe i skyggen, men forsøger at bevare fokus på kampen i stedet for den forestående guldfest.

- Det har ikke været rart at sidde udenfor i de seneste kampe, men holdet har taget to afgørende sejre, og det har været fantastisk at følge. Nu skal vi gøre arbejdet helt færdigt og vinde den sidste kamp også - og så kan vi forhåbentligt feste alle sammen bagefter, siger Diks.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 32. runde

FT

FCK

3 - 0

AaB

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0