2022-06-09 11:10:40

Roony bekræfter: Taler ny kontrakt med FCK

Roony Bardghji og FC København er igang med at snakke om kontraktforlængelse. Den unge svensker har kontrakt frem til udgangen af 2023. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Roony Bardghji og FCK er igang med at snakke om en potentiel kontraktforlængelse. 

Grundet Roonys unge alder måtte FC København ikke skrive en langtidskontrakt med Roony, og han har derfor kontraktudløb i udgangen af 2023. 

Der har i noget tid været snak om, at FCK ville forlænge kontrakten med Roony, og nu bekræfter hovedpersonen selv, at der er samtaler mellem klubben og hans familie om en forlængelse. 

- Planen er at blive i FCK, og vi har ikke snakket om noget andet. Derhjemme snakker vi altid om, hvad der bedst for min fremtid, og vi har ikke trukket en endelig beslutning endnu. Man ved aldrig, hvad der sker. 

- Jeg tror, at de er begyndt at snakke en smule om en kontraktforlængelse. Men mine forældre er meget forsigtige med, hvad de fortæller mig, for de prøver at holde mig så rolig som overhovedet muligt. 

- Men jeg har hørt, at de er begyndt at snakke om det, og det er meget normalt. Jeg skrev kontrakt med dem, da jeg var 15, og jeg har nu halvandet år tilbage, så det er meget normalt, at de begynder at snakke om det nu, fortæller Roony Bardghji i et interview med svenske Fotbollskanalen. 

Roony har først måtte spille Superliga for FCK siden november, da det var der, han fyldte 16 år. Siden da har han alligevel nået at spille 13 kampe og score to mål i Danmarks bedste række. 

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0