2022-10-02 21:23:32

Ryan om Grabara-kritik: Kan se mig selv i øjnene

Mathew Ryan forholder sig til Kamil Grabaras udtalelser og siger, at polakken har ret til sin holdning. Jeg kan se mig selv i øjnene, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

81'
1 0
Lukas Lerager
Mål

- Jeg ser ikke nogen konkurrence om målmandsposten. Jeg har al mulig grund til at mene, at jeg er førstemålmand i FC København.

- Af en eller anden grund har vi fået en ny cheftræner, og af en eller anden grund har vi indkasseret tæt på samme antal mål, som vi gjorde i hele sidste sæson. Det er sådan, det er i fodbold

Sådan sagde Kamil Grabara tidligere på ugen til Tipsbladet, efter den polske FCK-keeper er blevet fit igen, men mod AGF søndag aften fik Mathew Ryan genvalg i målet.

Efter opgøret blev Ryan spurgt til Grabaras udtalelser.

- Han har ret til sin holdning, men det eneste, jeg ved, er, at i fodbold er ingen garanteret at spille. Den bedste mand spiller, og jeg kan kun kontrollere, hvad jeg gør på banen og til træning.

- Jeg gør bare mit bedste og håber, at jeg kan hjælpe klubben til at vinde fodboldkampe. Jeg er glad for at have fået en god start under Neestrup her, siger Ryan efter 1-0-sejren.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Ryan om Grabara-kritik: Kan se mig selv i øjnene
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Australieren erkender, at FCK har tilladt for mange mål imod på det seneste, men han har ikke dårlig samvittighed.

- Faktum er, at vi har lukket mål ind, og det er ikke ideelt. Som jeg forstår fodbold, er det aldrig kun én persons fejl, at man lukker mål ind. Jeg kan godt se mig i spejlet, fordi jeg ved, at jeg giver alt for holdet. Jeg fokuserer på det, jeg kan kontrollere, siger Ryan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvordan er partnerskabet med Grabara?

- Indtil nu har det været godt. På banen arbejder vi, og der er ingen skænderier eller noget imellem os. Det har alt sammen været fint indtil nu. Vi respekterer hinanden professionelt, og vi er i et professionelt miljø, hvor holdet kommer først, siger Ryan.

Den rutinerede keeper vil ikke sige, at han forventer at spille næste gang.

- Jeg forventer det ikke. Jeg gør mit bedste, når der bliver peget på mig, men træneren træffer beslutningerne. Jeg vil gøre det så svært som muligt for ham at skifte mig ud. Det er alt, jeg kan gøre, siger Mathew Ryan.

FCK hentede den australske landsholdskeeper, efter Grabara blev skadet mod AaB i starten af sæsonen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

81'
1 0
Lukas Lerager
Mål

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0