2023-03-21 16:04:08

Slagen William Kvist: Ejerne ville have mig væk

William Kvist skriver i et Facebook-opslag, at han er blevet bedt om ikke at genopstille til bestyrelsen i Parken Sport- & Entertainment.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCK

1 - 1

BRA

William Kvist er blevet tvunget ud af bestyrelsen i FCK.

Det oplyser han i et opslag på sin personlige Facebook-profil.

- 'Fodboldkampe vindes i bestyrelseslokalet' som Don Ø engang sagde. Derfor var det med enorm stolthed, jeg trådte ind i Parken, Sport & Entertainments bestyrelse i 2019 for også her at være klubbens mand. 

- Og derfor gør det ligeså ondt, at jeg i går blev bedt om ikke at genopstille. Ejerkredsen ønsker ikke længere min tilstedeværelse. Jeg forstår deres øns­ke. For jeg har ikke været nem at have i be­sty­rel­sen, skriver Kvist og fortsætter.

- Jeg har kæmpet mod kun at se FCK som en forretning. Vi skal fx ikke udbetale udbytte, når vi har faciliteter på 10’eren, der træn­ger til en kærlig hånd og tribuner i Parken, vi ikke må hoppe på. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Slagen William Kvist: Ejerne ville have mig væk
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

- Jeg har kæmpet for, at FC Kø­­­­ben­havn først og fremmest skal betragtes og be­hand­les som en fod­bold­klub. Et fod­bold­flag­­skib, der på et stærkt økonomisk fundament dominerer sin liga, spiller i Europa hvert år og for­valter en rig og vigtig kul­tur­arv som byens hold med landets bedste fans og KB-rødder helt tilbage til 1876.

- Den kamp har jeg ikke kunne vinde. Uanset, hvor hårdt jeg har tacklet igennem. Nu må andre tage over. Mit officielle bidrag til klubben slutter her. Men min kærlighed har ingen ende. Jeg er og vil altid være FC Københavner. Nu igen som fan. Dér, hvor det hele startede. For mere end tre årtier siden, lyder det fra William Kvist.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FCK bekræftede tidligere på tirsdagen, at William Kvist ikke genopstiller til bestyrelsen, som han ellers har været en del af siden 2019.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

FCK

1 - 1

BRA

48 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce