3F Superliga -Ståle: De unge er bedre end forventet
2019-02-01 14:09:34
Foto: Getty Images

Ståle: De unge er bedre end forventet

FCK-manager Ståle Solbakken gør status over transfervindue og træningslejr, hvor talenterne har imponeret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København er i øjeblikket på træningslejr i Dubai, og her har de unge talenter imponeret, fortæller Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Jeg synes, vi må rose de unge talenter, som har fået masser af spilletid. Særligt Daramy og Ahmed (Daghim, red.), som begge har gjort det godt, og som har fine udsigter i fremtiden. Og måske ikke så langt ude i fremtiden, som man måske har troet.

- Hvis man eksempelvis så Ahmed for et år siden, så har talentafdelingen gjort et godt stykke arbejde med ham. Og Daramy har jo allerede smagt lidt på det (førsteholdsfodbold, red,), siger Solbakken.

En anden talentfuld spiller, Carlo Holse, har fået en ny kontrakt og er derefter blevet udlejet til Esbjerg.

- Det var vigtigt for os at signalere, at vi fortsat tror meget på Carlo Holse, men samtidig skal han spille kampe for at tage det næste skridt. Vi havde en tanke om, at det kunne ske, og det skete.

- Så syntes Keita, at det var lidt koldt i Norge, så ham har vi placeret et andet sted (OH Leuven i Belgien, red.). I den situation Keita er i nu er det vigtigste, at han får fysikken på plads og kommer til tiden til træning og kampe, siger Ståle Solbakken uden at uddybe.

FCK spiller den sidste testkamp inden forårspremieren, når de søndag klokken 12 møder New York City FC.


Foto: Getty Images

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0