2022-09-29 11:12:41

Stor glæde hos PC: Hjalte kender kravene i FCK

Hjalte Nørregaard er ny assistent for Jacob Neestrup hos FC København, og det glæder sportsdirektør Peter Christiansen sig over, da Nørregaard kender til kravene i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

Hjalte Nørregaard er tilbage på FC Københavns 3F Superliga-hold, da han torsdag er blevet udnævnt som ny assistent for Jacob Neestrup i staben.

Han rykker dermed op i hierarkiet, efter han har haft ansvaret for klubbens U19-mandskab, mens han også var midlertidig cheftræner for FCK i overgangen fra Ståle Solbakken til Jess Thorup.

Hos de danske mestre glæder de sig over, at Nørregaard nu bliver en del af setuppet, da han i den grad kender til kravene hos FC København.

- Hjalte er grundigt uddannet i vores filosofi og den metodik, der ligger bag, og han kan bidrage fra dag et med sin faglighed, erfaring og indsigt. Samtidig ved han om nogen, hvordan kravbilledet er i F.C. København i hverdagen og til kampe.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Stor glæde hos PC: Hjalte kender kravene i FCK
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

- Han har stor spillererfaring både nationalt og internationalt og et indgående kendskab til vores spillergruppe, så vi ser meget frem til at få ham ind omkring førsteholdet på fast basis, udtaler sportsdirektør Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

Som spiller nåede 41-årige Hjalte Nørregaard 325 kampe for FC København.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0