Champions League -Toutouh: Vi kan vinde Europa League
2016-12-08 00:01:50
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Toutouh: Vi kan vinde Europa League

Youssef Toutouh ytrede efter kampen mod Club Brügge, at FC København kan gå hele vejen i Europa League.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 6. runde

FT

CLB

0 - 2

FCK

8'
0 1
Brandon Mechele
Selvmål
15'
0 2
Mathias Jørgensen
Mål

FC København røg onsdag aften ud af Champions League - men ind i Europa League. Og Youssef Toutouh har særdeles store ambitioner for den turnering, der venter i det nye år.

- Vi har spillet uafgjort på udebane mod Porto, som har vundet Champions League tidligere. Det kan vi tage med, og jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle nå rigtig langt og måske vinde Europa League. Det tror jeg på, at vi kan, sagde en kæk Toutouh efter kampen i Brügge.

- Vi skal være klar. Europa League er en rigtig stor turnering, så vi skal selvfølgelig være klar og fokuserede, som vi har været i Champions League. Og hvis vores defensiv fungerer, som den har gjort i Champions League, så tror jeg, vi kan nå rigtig langt, siger kantspilleren.

FCK var tæt på avancement til knockout-fasen - men det skete altså ikke, og Toutouh ærgrer sig over, at han og holdkammeraterne ikke har grebet de chancer, der trods alt har været i efteråret.

- Vi har haft chancerne. Især i de to kampe mod Leicester, men de har bare en målmand, som er verdensklasse, og det viste han både hjemme og ude, siger Toutouh med henvisning til en vis Kasper Schmeichel.

- Det var ikke op til os, om vi skulle videre - det var op til Leicester - og de fik en ordentlig røvfuld, så vi må bare tage vores gode præstationer fra Champions League med videre til Europa League, siger Toutouh.Youssef Toutouh spillede hele kampen for FCK i Brügge onsdag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen

nicolai@bold.dk


Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 6. runde

FT

CLB

0 - 2

FCK

8'
0 1
Brandon Mechele
Selvmål
15'
0 2
Mathias Jørgensen
Mål

70 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0