2022-09-29 19:25:57

Trænerrokade i FCK: Martin Vingaard ny U17-chef

FC København har lavet trænerrokader på klubbens ungdomshold, efter Hjalte Bo Nørregaard blev hyret som Jacob Neestrups assistenttræner. Martin Vingaard bliver blandt andet nu U17-cheftræner. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

Ansættelsen af Hjalte Bo Nørregaard som Jacob Neestrups assistenttræner har sat gang i en større cheftræner-rokade på FC Københavns ungdomshold. 

Alfred Johansson bliver ny U19-cheftræner, Martin Vingaard, der tidligere har spillet for klubbens førstehold, bliver ny U17-chef og Jonas Rothausen overtager cheftrænerposten på U15-holdet.

Sune Smith-Nielsen, der er udviklingsdirektør i klubben, fortæller i den forbindelse mere om Hjalte Bo Nørregaards afsked. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Trænerrokade i FCK: Martin Vingaard ny U17-chef
Foto: Torkil Fosdal, fck.dk

- Vi er meget stolte af, at vi kan levere endnu en dygtig trænerkapacitet til førsteholdet i form af Hjalte Nørregaard.
 
- Det betyder meget for os alle, og den strategi og model, som vi har lagt for Talentafdelingen, at vi ikke bare kan levere spillere til det højeste niveau, men også trænere og andre dygtige medarbejdere til staben omkring holdet.
 
- Hjalte forlader U19-holdet som forsvarende mestre og pokalvindere og midt i et spændende efterår med Youth League-kampe, hvor vi står over for to vigtige nøglekampe mod Manchester City.
 
- Men vores organisation er heldigvis så stærk, at vi har kompetente afløsere i egne rækker til en rokade, hvor flere får nye udfordringer på en måde, der samtidig sikrer kontinuitet og fortsat udvikling af vores stærke talenthold, fortæller han. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0