2023-02-07 12:35:35

Ung FCK-stopper glad for ny aftale: Jeg elsker klubben

Valdemar Lund glæder sig over at have forlænget sin aftale med FC København. Han fortæller, at han elsker klubben, og at han er klar til at kæmpe for en plads på holdet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

5 - 6

VIK

FC København kunne mandag aften meddele, at de forsvarende danske mestre har forlænget samarbejdet med 19-årige Valdemar Lund. 

Den nye aftale løber frem til udgangen af 2026, og det har været på bordet i en rum tid, fortæller hovedpersonen til FCK TV. 

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad. Det er et forløb, som har været undervejs i et stykke tid, men jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige.

- Det betyder noget ekstra, når man er FC-dreng og har været med siden ungdomsrækkerne og har været fan. At kunne skrive under på en ny kontrakt betyder rigtig meget for mig og min familie. 

Den unge midterforsvarer har i denne sæson spillet 15 kampe for FC København, og han har blandt andet fået fire kampe i Champions League-gruppespillet. 

Udviklingen er gået hurtigt på det seneste, og han fortæller videre, at han vil jagte endnu mere spilletid for løverne.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Ung FCK-stopper glad for ny aftale: Jeg elsker klubben
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Jeg skal blive ved med at klø på. Ingen er selvskrevet, så jeg vil gøre mit for at kæmpe mig plads til en startplads, selvom der er hård konkurrence. 

- Jeg skal have have lagt noget mere fysik på, og jeg skal gå mere til stålet. Det er det, som skal til, når man spiller på det her niveau. Så skal jeg også bygge lidt på mit spil med bolden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Senere på måneden genoptager FCK 3F Superligaen, og det ser den unge stopper frem til. 

- Jeg glæder mig mest til at komme ud og spille fodbold for den klub jeg elsker. Det er stort for mig, hver gang jeg går på banen, når jeg har løven på brystet, afslutter Lund til FCK TV. 

Valdemar Lund er noteret for 18 førsteholdskampe på FCK's førstehold. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCK

5 - 6

VIK

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0