2022-09-29 10:17:14

VK skrev til Thorup efter chok-fyring: Det var underligt

Victor Kristiansen fortæller til bold.dk, at han blev overrasket over fyringen af Jess Thorup, som var en underlig oplevelse. Det var desuden vigtigt for ham at takke Thorup.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

Når FC København på søndag skal møde AGF i 3F Superligaen, bliver det med en ny mand med ansvaret, da Jacob Neestrup får sin debut som cheftræner.

Han er blevet udnævnt som afløser for Jess Thorup, som blev fyret i sidste uge, og det var en beslutning, som kom noget bag på FC Københavns Victor Kristiansen.

Venstrebacken var nemlig samlet i Kroatien sammen med U21-landsholdet, hvor han ved frokostbordet fik beskeden om fyringen.

Det var derfor en noget underlig oplevelse, fortæller Kristiansen til bold.dk.

- Vi var i Kroatien, hvor vi havde haft træning. Vi sad så til frokost, hvor jeg kunne læse det på nettet som alle andre. Det var underligt, fordi det var jo første gang, at jeg oplevede det med at skifte træner.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -VK skrev til Thorup efter chok-fyring: Det var underligt
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Det var også underligt, da jeg jo ikke var i Danmark. Jeg var ikke i klubben, så jeg kunne ikke møde ind med drengene dagen efter og snakke om, hvad der var sket. 

Men selvom han var langt fra de vante rammer i København, så havde han dog Mohamed Daramy med sin side, så de kunne få snakket om den triste besked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg havde 'Mo', som jeg delte værelse med, så vi kunne snakke sammen om det. Jeg var i et andet land og havde et andet fokus, så det var virkelig underligt at få den besked.

- Men sådan er det jo bare. Det kommer nok til at ske mange gange i min karriere.

Efter fyringen valgte Kristiansen at takke Thorup på sin Instagram, men den nu tidligere FC København-cheftræner modtog også en besked fra venstrebacken.

- Jeg skrev 'tak for alt' til ham. Jeg valgte at udvise min taknemmelighed for, at han havde taget mig op i truppen og troet på mig. Det var rigtig vigtigt for mig at gøre rent menneskeligt. 

- Jeg var rigtig glad for Jess. Han havde en stor tillid til mig, og jeg kunne også godt mærke, at han gav mig en masse ansvar, som jeg nød rigtig godt af.

Var det fortjent, at Thorup endte med at blive fyret?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har jeg slet ikke forholdt mig til. Jeg ved bare, at jeg var rigtig glad for Jess. Så det er selvfølgelig ærgerligt, at han blev fyret. Men sådan er det jo i fodboldverdenen og livet generelt, udtaler Victor Kristiansen til bold.dk.

Det er søndag klokken 18.00, at den nye FCK-æra under Jacob Neestrup begynder, når københavnerne tager imod AGF i Parken.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCK

1 - 0

AGF

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0