2023-03-29 14:57:47

Zeca-comeback for FCK kræver forlængelse: Ikke klar i denne sæson

Jacob Neestrup fortæller, at hverken Carlos Zeca eller Nicolai Boilesen får comeback i denne sæson, og dermed skal der en forlængelse til, hvis Zeca ikke skal have spillet sin sidste kamp for klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

FCK

2 - 1

FCN

193 kampe.

Det er, hvad Carlos Zeca står noteret for i FC København, og hvis det skal blive til flere, skal der en forlængelse på bordet.

34-årige Zeca er fortsat ved at kæmpe sig tilbage fra endnu en alvorlig knæskade og har udløb til sommer. FCK-træner Jacob Neestrup fortæller, at hverken grækeren eller Nicolai Boilesen får comeback i denne sæson.

- De er korsbåndsskadede, så det gør de ikke, siger Neestrup, da bold.dk spørger om en status på de to.

Så Zeca har måske spillet sin sidste kamp for klubben?

- Det var ikke det, jeg sagde. Jeg sagde, at de er korsbåndsskadede, og det har alle vidst siden oktober. De er desværre ikke til rådighed i denne sæson, siger Neestrup.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Zeca-comeback for FCK kræver forlængelse: Ikke klar i denne sæson
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Zeca udtalte selv tilbage i oktober, at det ikke er slut endnu.

- Jeg stopper ikke, jeg giver ikke op. Jeg vil gøre mit bedste for at komme tilbage stærkere. Jeg har ikke fortjent at slutte karrieren på den måde, lød det fra kaptajnen dengang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mens Zecas nuværende aftale med FC København udløber til sommer, har 31-årige Boilesen kontrakt til sommeren 2025.

Til søndagens guldbrag mod FC Nordsjælland er spillere som Diogo Goncalves, Rasmus Falk og Andreas Cornelius tvivlsomme, men Jacob Neestrup vil vente med at give en opdatering.

- Det er mange forskellige cases, og de sidste landsholdsspillere er kommet hjem i dag, så det er for at kunne melde så konkret og korrekt ud som muligt, at vi gerne vil vente til sidst på ugen, siger Neestrup.

FCK er udfordret på back-positionen mod FC Nordsjælland med Elias Jelert og Kevin Diks i karantæne og Christian Sørensen tvivlsom, men har forskellige scenarier klar.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

FCK

2 - 1

FCN

12 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce