2022-08-08 06:30:02

Zeca roser hattrickhelten Biel: Tangerer selveste N'Doye

Ifølge Carlos Zeca siger det en del om Pep Biels kvaliteter, at han efter søndagens derby har scoret lige så mange mål imod Brøndby, som Dame N'Doye gjorde i sin FCK-tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pep Biel leverede søndag det første hattrick nogensinde i et derby mellem FCK og Brøndby.

De tre mål betyder, at den spanske offensivspiller i alt har scoret otte mål i de 11 derbys, han har spillet imod Brøndby.

Ifølge Carlos Zeca er ovenstående særligt værd at bide mærke i, da det er samme antal derby-mål, som Dame N'Doye scorede igennem sin tid hos løverne.

Det fortalte FCK-anføreren efter søndagens derby-sejr.

- Han er utrolig. Nu har han samme antal derby-mål som N'Doye. Han har tangeret ham efter i dag (søndag, red.), og vi taler altså om N'Doye, ikke?, sagde han og fortsatte.

- Han gør det fantastisk. Jeg sagde til ham i pausen, at han skulle lave hattrick, og det lovede han at gøre, så det var perfekt. 

- Han spiller som ni'er, men han kan også levere varen som ti'er eller otte'er. Hans udvikling fortsætter, og han bliver mere og mere vigtig for os, så vi nyder at have ham, mens de andre hold nok frygter ham, sagde Zeca.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frygter du, at I mister ham?

- Nej, sådan er fodbold. Ingen kan blive forevigt. Jeg håber selvfølgelig, at han fortsætter med at være her og hjælper os, men hvis der opstår en god mulighed for ham og for klubben, så er det sådan, det er. 

- Jeg har dog ikke hørt noget om, at han skal nogen steder, så han er her, og det fik han for alvor bevist i dag (søndag, red.), lød det fra Zeca.

Biels første hattrick

Hovedpersonen selv fortalte efter kampen, at han aldrig har prøvet at lave et hattrick før. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor var han ekstaglad i kølvandet på derby-sejren.

- Det er mit første hattrick, så jeg er virkelig glad for det, sagde Pep Biel.

- Det skal fejres en lille smule her efter kampen, men det bliver bare med holdet på en stille og rolig måde. 

Pep Biel forholdt sig desuden også til rollen som spidsangriber i FCK, der ad flere omgange er blevet anfægtet for at mangle en ægte ni'er.

- Jeg er glad for at spille angriber, og jeg gør det, fordi træneren synes, at det er det, jeg skal i det her system. 

- Jeg prøver altid bare på at hjælpe holdet, og det kunne jeg heldigvis gøre i dag ved at lave et hattrick, sagde spanieren.

Pep Biel har i den nye Superliga-sæson noteret sig for fire mål i fire kampe.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0