2023-03-29 10:23:18

Bach Bak jubler over forlængelse: Et af vores absolut største talenter

FC Midtjylland har sikret sig en ny kontrakt med Oliver Sørensen, og det begejstrer assisterende sportschef Kristian Bach Bak, der ser et stort lys i midtbanespilleren.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

21-årige Oliver Sørensen har forlænget til udgangen af 2027 i FC Midtjylland, hvor han i denne sæson er slået igennem.

I forbindelse med forlængelsen sender assisterende sportschef Kristian Bach Bak stor ros i retning af midtbanespilleren.

- Han har haft en lang rejse allerede, og selvom han har været en af vores absolut største talenter hele vejen op gennem akademiet, har det krævet stenhårdt arbejde at komme hertil, siger Kristian Bach Bak til fcm.dk.

- Olivers mentalitet gør, at man elsker ham som spiller. Han har en stor stjerne hos alle sine trænere gennem tiden, og han er vellidt iblandt sine holdkammerater. Vi har brug for nogle, som vil arbejde stinkende hårdt, og det er han mand for. Jeg glæder mig til at følge Oliver de næste år.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Bach Bak jubler over forlængelse: Et af vores absolut største talenter
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Hans lungekapacitet er vel nok den største, vi har i truppen. Han kan løbe solen sort og presse i en hel kamp. Samtidig er hans teknik fin, og han har potentiale til at indtage en lederrolle på banen. Det sidste er noget, han fortsat skal udvikle, så hans evne til at gå forrest bliver endnu tydeligere, siger Bach Bak.

Oliver Sørensen har dækket flere positioner, men nu går han efter at erobre en plads centralt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er helt sikkert mit mål, at jeg skal ind og spille fast på midtbanen. Min ambition er at sætte mig på 8’er-pladsen i fremtiden, og det kræver hårdt arbejde. Vi går ind i en spændende periode, hvor jeg vil fortsætte med at lægge på og hele tiden optimere, siger Oliver Sørensen. 

Foreløbig har Oliver Sørensen spillet 36 førsteholdskampe for FC Midtjylland.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce