2023-03-30 16:07:11

bold.dk-artikel triggede Sisto: Jeg blev sur

Pione Sisto åbner torsdag op om sin vanskelige situation i FC Midtjylland, hvor blandt andet én artikel på bold.dk gjorde ham sur. Han langer også ud efter klubbens kommunikation.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Pione Sisto bryder torsdag flere måneders tavshed, efter kantspilleren er røget helt ud i kulden i FC Midtjylland og ikke har ønsket at udtale sig til pressen.

Det sker nu i podcasten ‘Inside by Sisto’, og her kommenterer han blandt andet på den medieomtale, han har fået på det seneste.

bold.dk var for et par uger siden forbi FC Midtjyllands træning, hvor vores udsendte reporter kunne se, at Sisto ikke trænede med resten af truppen.

FC Midtjylland oplyste, at Pione Sisto selv havde valgt, at han ikke vil være en del af træningen med resten af truppen, og at det har stået på i et stykke tid. Læs artiklen her.

Den artikel gjorde ham sur, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -bold.dk-artikel triggede Sisto: Jeg blev sur
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg skal ikke spille smart. Den artikel triggede mig. Den triggede mig. Det gjorde den faktisk, siger Sisto i podcasten.

- Jeg blev ret sur. Jeg blev sådan: fuck mand.. Det der er ikke engang sjovt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pione Sisto fortæller også i podcasten, at han ikke føler, at FC Midtjylland kommunikerer direkte til ham, men at han ofte skal læse budskaber om ham i pressen.

- Jeg har kæmpe respekt for det, de har opnået. Når det er sagt, kender jeg også den måde, de gør tingene på. Jeg ved, hvordan jeg skal forholde mig til det. De kommer ikke ofte til dig direkte. Det gør de ikke. Det kommer et andet sted fra, typisk fra medierne, og de er lykkedes med det.

- Det er måden, de gør det på, og jeg har ikke noget imod det. Man skal bare forstå, hvordan spillets regler er. Det handler ikke om, om det er fair eller ikke fair. Det er måden, de driver deres virksomhed på, og der er mange, der driver virksomhed sådan.

bold.dk har forsøgt at få en kommentar fra FC Midtjylland, men klubben er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

28 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce