2023-02-07 12:17:02

Brumado gjorde comeback for FCM: Det var tidligere end forventet

Junior Brumado kom mandag ind i FC Midtjyllands testkamp mod Ulsan Hyundai, og det var første gang siden august, da han har siddet ude med en alvorlig skade. Han er dog tilbage tidligere end forventet, siger Albert Capellas.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

52'
1 0
Kristoffer Olsson
Mål

Junior Brumado var ellers blevet meldt færdig for sæsonen, efter han tilbage i august blev ramt af en alvorlig muskelskade i en kamp mod Brøndby, men brasilianeren har kæmpet sig tilbage med raketfart.

Mandag gjorde han nemlig comeback, da FC Midtjylland slog Ulsan Hyundai med 1-0 i Atlantic Cup, hvor brasilianeren fik 15 minutter fra starten af anden halvleg.

Det skabte glæde hos cheftræner Albert Capellas.

- Han spillede kun 15 minutter, fordi det var første gang, han var i stand til at spille en kamp i en turnering som denne. Vi sendte ham ind til anden halvleg, da han kunne varme ordentlig op i pausen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Brumado gjorde comeback for FCM: Det var tidligere end forventet
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

- Det var planen, da vi skulle teste, hvordan det føltes for ham. Det var rigtig godt, så vi er virkelig glade på hans vegne. 

- Det var godt at se ham tilbage på banen tidligere end forventet, lyder det fra Albert Capellas til bold.dk og resten af den skrevne presse, som var på plads til opgøret på Estadio Algarve.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu må tiden så vise, om Brumado kan gøre sig gældende den 16. februar, hvor midtjyderne skal møde Sporting i Europa League.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

52'
1 0
Kristoffer Olsson
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0