2021-09-20 12:52:18

Buch fik aldrig debut: FCM ophæver kontrakt

FC Midtjylland og Sebastian Buch har besluttet at gå hvert til sit. Den 22-årige offensivspiller har brug for nye udfordringer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sebastian Buch har været på FC Midtjyllands akademi siden 2015, hvor han sidenhen har gjort en god figur på deres U-hold, og som et af flere højdepunkter blandt andet blev topscorer i U19-Ligaen i 2017/2018-sæsonen, som FCM også vandt.

Derfor siger den unge offensivspiller også tak for sin tid i klubben på FCM's hjemmeside i forbindelse med ophævelsen.

- Jeg vil gerne sige tusind tak til alle i og omkring klubben, som har været med til at skabe rigtigt mange gode oplevelser gennem årene. Her snakker vi Youth League, et dansk mesterskab i U19 og diverse turneringer i udlandet, og det vil jeg husker som gode minder, udtaler Buch.

I seniorkarrieren er det dog aldrig blevet til kampe for klubbens førstehold. Buch har i stedet været udlejet til forskellige hold i 1. divisionen og senest i Norge hos IK Start.

Det er derfor nok af den grund, at parterne nu er blevet enige om at stoppe samarbejdet og lade Buch finde sig til rette et andet sted. Det er spilleren selv i hvert fald klar på.

- Det er på tide at søge efter nye udfordringer, og det glæder jeg mig til, siger Buch.

Hvor turen går til nu, vides endnu ikke, men det skal blive spændende at følge den 22-årige offensivspillers videre karriere.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0