2023-02-06 11:16:01

Capellas afviser problem med Sisto: Han er en del af holdet

FC Midtjylland-cheftræner Albert Capellas slår fast, at der ikke er problemer med Pione Sisto, som kæmper for spilletid. Spanieren fortæller til bold.dk, at Sisto står skarpt, og at de forsøger at hjælpe ham tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

Pione Sisto er taget med FC Midtjylland til Portugal, hvor de i sydens varme er ved at forberede sig til forårets vigtige kampe, men kantspilleren er alligevel ude i kulden.

Sisto har nemlig ikke været i aktion for midtjyderne i de to første testkampe, da han har været siet fra, og derfor er det uvist, hvor kantspilleren står henne inden træningslejren.

bold.dk har haft mulighed for at spørge cheftræner Albert Capellas ind til Sistos situation for at høre nærmere om, hvad Capellas planer med Sisto er.

- Pione er en del af holdet, og jeg har et godt forhold til ham. Jeg hjælper ham på den bedste måde, så han kan komme tilbage på sit niveau.

- Nu hvor han er en del af holdet, kommer han til at få de samme chancer som alle andre. Så vi skal ikke gøre det her til et problem.

- Ja, han gør ikke forskellen lige nu, som han har gjort tidligere, så det hjælper vi ham selvfølgelig med. Det vigtigste er dog, at han er i god form, og han er virkelig fit. Hvis du ser på det fysiske, kan jeg ikke sætte en finger på noget. Så han er klar, siger Albert Capellas til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Capellas afviser problem med Sisto: Han er en del af holdet
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det tog tre år for Dembele 
Albert Capellas indrømmer, at Pione Sisto er nede i en bølgedal, men han har fortsat en tro på, at kantspilleren igen kan få vist sit værd i FC Midtjylland-trøjen.

Det er dog lidt anderledes med Sisto, og her vælger Capellas at sammenligne ham med Ousmane Dembele, som spanieren arbejdede med kort i tiden i Dortmund. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu er vi i gang med at ændre vores spillestil, så han er nødt til at forstå, hvad vi forventer af ham. Det er rigtig vigtigt. Jeg vil blandt andet have, at han viser sine kvaliteter tæt på feltet, så det arbejder vi på.

- Men det handler også om selvtillid. Han har brug for et par gode kampe. Hvis han begynder at score mål og lave assists, bum! Så går det kun en vej.

- Folk snakker meget om Dembele, men det tog altså ham tre år at ramme sit niveau. Det er meget anderledes med de offensive spillere, da det ikke er nemt. Der kan somme tider gå flere år, hvor de ikke kan findes deres flow. Men de kommer tilbage, og det vil jeg også hjælpe Pione med, fortæller han.

Hvad med de andre spillere? 
Mandag skal FC Midtjylland i aktion ved Atlantic Cup, og derfor er der en ny mulighed for Albert Capellas til at bringe Pione Sisto i spil.

Men da snakken på FCM’s hotel i Portugal kom ind på, hvor lang Sisto havde til spilletid, blev der ikke givet ved dørene. 

- Det ved man aldrig i fodbold, det kan være i næste uge. Det kan også tage tid. Der er også spillere på hans position, som spiller rigtig godt, der gør det sværere for ham. Så man har også brug for held.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har jo også Chilufya, Valdemar Byskov, Aral Simsir og Gustav Isaksen. De er også vigtige for klubben og har et stort talent. Når jeg ser på de spillere, ser jeg nogle rigtig gode spillere, og det er også tilfældet med Pione.

Sisto har tidligere i både Celta Vigo og FC Midtjylland vist et tårnhøjt niveau, hvor der var rygter om FC Barcelona efter en masse gode præstationer i La Liga.

Sådan er det ikke længere, og det forstår Capellas godt.

-  Han kan ikke spille godt hele tiden. Det er umuligt for en at spille perfekt gennem hele karrieren. Så vi skal hjælpe ham med at komme tilbage, fordi vi ved, at han kommer det. Så der er intet problem med Pione, siger Albert Capellas til bold.dk.

Det er mandag klokken 14:00, at FC Midtjylland tørner sammen med Ulsan Hyundai, og så må tiden vise, om det bliver med Pione Sisto.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0