2022-10-02 07:00:03

Capellas får ros efter første FCM-tid: Fået udvidet vores hjernekapacitet

Anders Dreyer fortæller til bold.dk, at de har lært rigtig meget allerede under Albert Capellas, som godt kan lide at tale om taktik og fodbold, og det har været til gavn for midtjyderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

Søndag står Albert Capellas foran endnu en stor opgave som FC Midtjylland-cheftræner, når han for første gang står over for Viborg i det midtjyske derby.

Det er en kamp, hvor der er mere end tre point end på spil, da håneretten også er noget, som de samler på i det jyske, men FCM-mandskabet er klar til opgøret, efter det er blevet nye tider hos FC Midtjylland, efter den tidligere U21-landstræner har overtaget roret.

Det er nemlig en træner, som går op i de helt små detaljer, og FCM-spillerne er ved at have styr på de ting, som Capellas gerne vil have.

Det fortæller Anders Dreyer til bold.dk og sender en stor ros mod spanieren.

- Vi lærer rigtig meget af ham, så vi har fået udvidet vores hjernekapacitet. Nu havde jeg ham også på U21-landsholdet, og det kan godt være, at der er nogle lange møder ind imellem, men det er virkelig til gavn for os, fordi vi lærer at se spillet på en anden måde, end hvad vi har gjort før.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Capellas får ros efter første FCM-tid: Fået udvidet vores hjernekapacitet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Så det har været fedt indtil videre og spændende, at det ikke bare var en dansker igen. Det er også fint at se ham til dagligt. Jeg har jo en god relation til Albert, og jeg håber virkelig også, at han har det den anden vej, siger Anders Dreyer med et grin.

Dreyer havde ham i tiden på U21-landsholdet, men det var tilbage i foråret i 2021, at de sidst arbejdede sammen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjylland-profilen slår dog fast, at der ikke er sket noget hos Capellas siden da.

- Haha nej, overhovedet ikke. Det er det, som er fedt. Han har kørt videre med de ting, som han altid har troet på. 

- Han har vel også kun tabt en kamp med U21-landsholdet efter straffespark, så det forstår jeg godt, at man vil bygge videre på. Det er positivt, at vi har fået ham, så det bliver spændende søndag, lyder det fra Anders Dreyer til bold.dk.

Det er søndag klokken 14:00, at Albert Capellas skal vise, at han også kan slå rivalerne fra Viborg FF i 3F Superligaen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0