2022-10-05 18:20:29

Capellas før EL-opgør: Kender Feyenoords karakter

Hollandske Feyenoord er et mandskab, der besidder stor kvalitet, og FC Midtjylland skal levere på et højt niveau, hvis 3F Superligaklubben skal slå dem, siger FCM-træner Albert Capellas.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

FCM

2 - 2

FEY

FC Midtjylland leverede en pragtpræstation i det seneste Europa League-opgør, hvor italienske Lazio var på besøg. Midtjyderne sendte Serie A-mandskabet hjem til Rom med et 1-5-nederlag i bagagen.

Torsdag kommer hollandske Feyenoord, som i sidste runde slog Sturm Graz 6-0, på besøg. FCM-cheftræner Albert Capellas ser frem til udfordringen og sætter ord på modstanderen.

Det gør han på pressemødet forud kampen.

- Endnu engang møder vi et stærkt hold. Det er et af de bedste hold i Holland, som har masser af erfaring i Europa. Det bliver overhovedet ikke nemt, siger træneren ifølge FCM's hjemmeside.

- Jeg har været i Holland i fire år og kender Feyenoords karakter. Deres akademispillere har en speciel karakter, og vi skal levere et højt niveau, hvis vil vil have en chance for at slå dem. Vi gjorde det mod Lazio, og nu skal vi bevise det igen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Europa League -Capellas før EL-opgør: Kender Feyenoords karakter
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- De har mange gode spillere, og kan både kombinere og spille mellem linjerne. Der er mange gode spillere på Feyenoords hold, og de har flere forskellige facetter i deres angrebsspil. Jeg vil ikke pege en spiller ud hos dem, fordi de har så mange spillere af høj kvalitet.

FCM indtager inden opgøret andenpladsen i gruppen. Kampen sparkes i gang torsdag klokken 21:00. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

 

 

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

FCM

2 - 2

FEY

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0