2023-02-06 17:42:02

Capellas irriteret over Sisto-spørgsmål: Der er ingen problemer

Pione Sisto blev mandag udeladt af FC Midtjylland-truppen igen, da de spillede testkamp i Portugal. Albert Capellas slår dog fast, at der ikke er problemer mellem ham og Sisto, men at det drejer sig om, at de har en plan.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

52'
1 0
Kristoffer Olsson
Mål

For tredje kamp i streg måtte Pione Sisto følge FC Midtjylland fra tribunen, da han mandag nok engang var blevet siet fra til truppen af cheftræner Albert Capellas.

Her skulle FCM møde sydkoreanske Ulsan Hyundai, men Sisto måtte se kampen iført klipklapper frem for fodboldstøvler.

Søndag talte bold.dk med Capellas, som ellers sagde, at Sisto var klar til at spille, da han er i en god fysisk form, men at de havde lagt en plan for ham.

bold.dk var ligeledes på plads til mandagens kamp, hvor det helt store spørgsmål så var, hvorfor Sisto ikke var en del af truppen på 25 mand til en træningskamp i Portugal?

- Han trænede i morges. Vi snakker om tingene, og i dag skulle han ikke spille med. Det var en beslutning, som vi har taget sammen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Capellas irriteret over Sisto-spørgsmål: Der er ingen problemer
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg har en plan for ham. Han har været to dage syg, og efter han havde trænet i morges, besluttede vi os for, at han ikke skulle spille. Så må vi se på, hvad der sker i fremtiden.

- Han er fit, så der er ikke problemer. Han er en del af holdet og er med i alle træninger og snakke. Vi har lavet en plan for, at han kan komme tilbage. Jeg kommer ikke til at ændre mit svar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er han klar til at spille fodboldkampe?

- Han kommer til at spille, når vi mener, han er klar.

Så han er ikke klar nu?

- Jeg har ikke sagt, at han ikke er klar, det er dig, som siger det. Der var flere, som ikke spillede. Vi har en trup, som vi skal håndtere, så vi diskuterer om, hvem der skal have minutter. Så det er ikke kun for Pione.

Men i går fortalte du mig, at han var i en god fysisk form og var en del af holdet?

- Ja, men han var her jo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men han var ikke en del af truppen?

- Nej, fordi vi besluttede os for, at han ikke skulle spille, han trænede i stedet i morges. Det har intet med det at gøre, det er min beslutning.

- Når han ikke spiller, er det fordi, at det ikke er det rette moment for ham endnu. Men det betyder altså ikke, at han ikke er en del af holdet, eller at der er problemer. Der er slet ingen problemer, jeg har et godt forhold til ham, slår Albert Capellas fast.

bold.dk forsøgte også at få et interview med Pione Sisto, men dette var ikke muligt.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

52'
1 0
Kristoffer Olsson
Mål

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce