2023-03-22 11:00:02

Disciplinærinstans åbner sag mod Lössl for Putros-kritik

bold.dk kan fortælle, at Fodboldens Disciplinærinstans har åbnet sag mod Jonas Lössl, efter målmanden kom med stor kritik af dommer Sandi Putros. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

FCM-keeperens voldsomme kritik af dommer Sandi Putros kan nu få konsekvenser. 

Efter FC Midtjyllands kamp mod Silkeborg sagde Jonas Lössl til Viaplay, at Putros havde dømt mod FCM, og at det var hans skyld, at man ikke vandt kampen. 

- Det klinger jo hult, når man ikke er kommet i top seks, og at man tager og skyder skylden på andre, fordi det var ikke andres skyld, men det var simpelthen ikke værdigt, den indsats fra ham i dag.

- Han mistede fuldstændig grebet om kampen. Han dømte nogle meget afgørende situationer den forkerte vej. Jeg føler decideret, at vi er blevet dømt imod i dag, sagde Jonas Lössl blandt andet efter kampen. 

bold.dk kan nu fortælle, at Fodboldens Disciplinærinstans har åbnet en sag mod Jonas Lössl, og at han derfor risikerer yderligere straf end det gule kort, han modtog for at brokke sig til Sandi Putros. 

Der er tidligere blevet åbnet en lignende sag mod AGF-træner Uwe Rösler, der også kritiserede en Superliga-dommer efter kampen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Disciplinærinstans åbner sag mod Lössl for Putros-kritik
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Vi er dybt frustrerede over, at folk, der sidder i et VAR-rum, hvor man har fem, seks, syv gentagelser, og vi har set den én gang

- Det er noget, der sidder et eller andet sted og tager beslutninger. Jeg håber ikke, at han kommer fra København, sagde Uwe Rösler dengang. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Disse kommentarer endte ikke med yderligere staf, for Uwe Rösler slap med en advarsel fra Fodboldens Disciplinærinstans. 

bold.dk har været i kontakt med FC Midtjylland, der bekræfter, at Fodboldens Disciplinærinstans har henvendt sig for at få en redegørelse, og at klubben har sendt en redegørelse til instansen. 

I bold.dk-podcasten HÅND PÅ kritiserede tidligere Superliga-dommer Jonas Lössl for hans 'uværdige' dommerkritik. Lyt til afsnittet her

Se hele Jonas Lössl-interviewet i klippet øverst i artiklen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

61 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce