2022-10-05 18:45:26

Dreyer: Skal fortsætte det kreative spil

FC Midtjyllands Anders Dreyer håber, at det danske mandskab mod Feyenoord i Europa League fortsætter med at spille kreativt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

FCM

2 - 2

FEY

3F Superligaklubben FC Midtjylland har torsdag mulighed for at kravle op på førstepladsen i Europa Leagues Gruppe F. Det kræver dog, at hjemmeholdet slår hollandske Feyenoord, som torsdag kommer på besøg.

I sidste runde formåede midtjyderne at sparke italienske Lazio hjem med et ydmygende nederlag i bagagen, og 5-1-sejren gav det danske mandskab en masse selvtillid.

Det siger Anders Dreyer på pressemødet forud for kampen mod Feyenoord.

- Lazio-kampen gav os et godt boost, men vi kan faktisk se helt tilbage på Nordsjælland-kampen, hvor vi scorer i det 100. minut, som var med til at give os et løft. At vi så kunne gøre det mod Lazio og FCK på hjemmebane og dernæst et point mod Viborg – hvor vi burde have fået mere med – viser at vi står godt rustet, siger offensivspilleren ifølge FCM's hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

Europa League -Dreyer: Skal fortsætte det kreative spil
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Det er europæisk fodbold, og derfor skal vi lukke af nede bagi og være effektive, når vi får chancen i den anden ende. Vi skal fortsætte det kreative spil, vi har vist på den sidste tredjedel, siden Albert (Capellas, red.) kom til. 

- Alle europæiske kampe er nøglekampe, og vi kan se, det er en gruppe, hvor alle kan slå alle. Kampene lever deres eget liv, og lige nu er det svært at spå om, hvem der er favorit til at blive 1’er og 2’er i gruppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opgøret fløjtes i gang torsdag klokken 21:00.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

FCM

2 - 2

FEY

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0