3F Superliga -FCM: Andreas P. er fremtidens venstreback
2018-01-11 12:10:02
Foto: Getty Images

FCM: Andreas P. er fremtidens venstreback

Der er tysk interesse for FC Midtjyllands 18-årige Andreas Poulsen, men midtjyderne holder fast i backtalentet, fastslår sportschef Svend Graversen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tyske Kicker skrev forleden, at Bundesliga-klubben Gladbach har lavet en aftale med FC Midtjylland, der bringer den 18-årige venstreback til Bundesliga-klubben og 15 millioner kroner den den anden vej.

Men sportschef Svend Graversen afviser, at det er tilfældet, og FCM er slet ikke interesserede i at sælge teenageren.

- Vi er glade for, at vores spillere er eftertragtede, men vi er trætte af, at Kicker har skrevet, der er en aftale. Vi ved, der er interesse for ham, og vi ved også, der er interesse fra Tyskland. Men der er ingen aftale.

- Vi er rigtigt, rigtigt glad for ham og for det aftryk, han har lavet på Superligaen med de starter, han allerede nu har fået. Når spillere er dygtige nok til det, er der også interesse for dem. Men lige nu og her vil vi ikke af med Poulsen, og vi ser ham som fremtidens venstreback i FCM.

- Han er én af vores egne, og han er i gang med en god rejse. Men rejsen er først lige begyndt, han er kun på starten af rampen. Vi ved, vi kan udvikle ham mere. Vi skal finde de rigtige løsninger for vores spillere, og for Poulsen er det ikke en transfer lige nu.

Poulsen har indtil videre bidraget med fem førsteholdskampe i FCM-træjen – heraf fire i startopstillingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Simon Egeskov/mikael@bold.dk


Foto: Getty Images

8 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce