2023-02-01 11:12:28

FCM blåstempler vinduet: Står stærkt sportsligt og økonomisk

Sportschef Svend Graversen mener, at FC Midtjylland står på et stærkt sportsligt og økonomisk fundament, efter transfervinduet lukkede natten til onsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

Transfervinduet er lukket.

FC Midtjylland har sagt farvel til Evander, Anders Dreyer og Ousmane Diomande, og ind er Armin Gigovic, Emam Ashour og Astrit Selmani kommet.

Derudover er Frederik Heiselberg og Aral Simsir vendt tilbage fra lejeaftaler, mens flere spillere også er blevet sendt ud på leje. 

Sportschef Svend Graversen har efterfølgende evalueret transferaktiviteten, og han er godt tilfreds, da han mener, at klubben står stærkt sportsligt og økonomisk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM blåstempler vinduet: Står stærkt sportsligt og økonomisk
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Jeg er stolt over teamet, der har knoklet sig igennem et langt vindue. Vi har fået dygtige spillere ind, og vi har genereret nogle fantastiske salg

- Folk kan se frem til masser af power, løbevillighed og overfaldsfodbold. Det skal gerne gøre, at vi kommer i flere farlige situationer offensivt og får mål fra flere forskellige. Når nogen forsvinder, er der også altid nogen, som stepper op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I løbet af vinduet har vi lavet nogle flotte salg. Vi er stolte over salget af Evander, ligesom Anders Dreyer var en speciel case, hvor vi fik det bedst mulige ud af aftalen. Samtidig har vi indgået en stor transfer på Ousmane Diomande, der startede på akademiet, og nu skal spille for Sporting CP. Sportsligt og økonomisk står vi på et stærkt fundament, siger Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

FC Midtjyllands nye spillere kan komme i aktion for første gang, når klubben møder Sporting Lissabon den 16. februar i Europa League.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0