2023-02-05 23:11:01

FCM er ikke status quo: Vi har mistet mål med Dreyer og Evander

FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko fortæller til bold.dk, at de med tabet af Anders Dreyer og Evander også har mistet et hav af mål og assists, og derfor skal de nye spillere gribe taktstokken fra start.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

Når FC Midtjylland sparker foråret i gang i 3F Superligaen, bliver det uden to af de helt store profiler fra efteråret, da Anders Dreyer og Evander ikke længere er at finde i klubben.

De valgte nemlig begge at pakke kufferten og forlade Heden, da Dreyer skiftede til Anderlecht, mens Evander nu skal til at vise sig frem hos Portland Timbers i MLS.

Det er et stort tab for FC Midtjylland, og derfor bliver de nye rekrutter nødt til at træde frem i kulissen.

Det mener anfører Erik Sviatchenko i hvert fald, da han fortæller til bold.dk, at tabet af Dreyer og Evander har en stor betydning for holdet.

- Jeg ville jo lyve, hvis jeg sagde, at det bare var status quo, eller at vi stadig ser fantastiske ud. Vi har mistet mål, vi har mistet assists. De 12 mål, som jeg har lavet de sidste tre sæsoner, er det de to drenge, som har lavet ti assists.

- Så det er også på dødbolde, at vi lige skal finde ud af, hvad vi egentlig gør. Vi har en dygtig stab og trup, og alle er steppet op. Man kan godt fornemme, at der skal mere til nu, hvor man har mistet nogle, som virkelig har fyldt noget i holdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM er ikke status quo: Vi har mistet mål med Dreyer og Evander
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

- Så håber jeg selvfølgelig på, at de folk, som er kommet ind, fra dag 1 af griber taktstokken og bare kan levere. Det er forventeligt, lyder det fra Erik Sviatchenko.

På den portugisiske sydkyst indrømmer Sviatchenko, at de kommer til at savne de to spillere, men anføreren vidste godt, at eventyret med Dreyer i den midtjyske trøje ikke ville vare for evigt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har pudsigt nok været meget naturligt, og det er jo vildt at sige. Men vi vidste godt, at “Flemming” kun var til låns hos Midtjylland i den tid, han nu var her. 

- Det var en situation, som opstod på de forfærdelige ting, som foregår nu her i Ukraine. Han havde en mulighed for at komme ud af den kontrakt, og der var Midtjylland det sted, som han gerne ville være.

- Han havde en stor impact og fik så muligheden for at skifte til Anderlecht, siger Erik Sviatchenko til bold.dk.

FC Midtjylland har i januar-transfervinduet hentet Astrit Selmani, Armin Gigovic og Emam Ashour til klubben, og de skal derfor være med til at erstatte Anders Dreyer og Evander.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0