2022-09-28 15:05:02

FCM henter mentaltræner tilbage

FC Midtjylland henter en gammel kending i form af René Petersen som mentaltræner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

For seks år siden stoppede René Petersen i FC Midtjylland, men nu er han tilbage.

Han har i de seneste år arbejdet med internationale ledere i forhold til det mentale aspekt, og han fortsætter hos Bestseller sideløbende med jobbet i FCM.

- Jeg kan mærke på de seks år, jeg har været væk, at den opmærksomhed, der er fra medierne og omgivelserne, er øget – det jeg kalder for mental turbulens rundt omkring spillerne, som gør, at de nemt kan tabe fokus. Min opgave er at få spillerne til at gøre det, de er bedst til uge efter uge, siger René Petersen og fortsætter:

- Spillerne bliver sjældent dårligere fodboldspillere fra uge til uge, selvom det kan se sådan ud. Det handler ofte om, at der sniger sig nogle mentale ting ind, så de kommer til at tro på noget, der gør, at de bliver omsluttet af dårlige energier, som fører til dårligt outcome både for dem selv og omgivelserne, siger René Petersen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM henter mentaltræner tilbage
Foto: FCM

Han vil bidrage til FCM's store ambitioner.

- Alle fodboldspillere, uanset om de spiller i AC Milan eller Manchester United, tror jeg ikke træner mere end os. Hvor er det så, vi kan øge barren? Det kan vi ved at have nogle spillere, som er mentalt stærke, og som er endnu mere bevidste om deres mentale træning, forberedelse og evaluering. Det er vi måske endda endnu mere afhængige af, siger René Petersen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Min ambition er ikke kun at skabe en vinderkultur, men også en kultur der matcher ambitionen om top-50 i Europa. Hvis vi vil nå vores mål, skal vi have en klub og et hold, der spiller Superligakampe mentalt, som var det europæiske kampe. Ellers hænger det ikke sammen, siger René Petersen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 11. runde

FT

FCM

1 - 1

VFF

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0