3F Superliga -FCM-træner: Der venter NK mange kampe
2016-03-09 12:09:02
Foto: Getty Images/Jan Christensen

FCM-træner: Der venter NK mange kampe

Cheftræner Jess Thorup spår debutanten Rasmus Nissen mange kampe for FC Midtjyllands førstehold, og han regner ham stort set som en del af førsteholdet allerede nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jess Thorup sendte den 19-årige debutant Rasmus Nissen Kristensen i spil, da Andre Rømer mandag blev smidt ud i udekampen mod FC Nordsjælland mandag.

Nissen startede med at vinde to vigtige dueller med Emre Mor og Joshua John og leverede i det hele taget en god debut trods et 2-1-nederlag.

- Jeg synes, NK var et lyspunkt. Han gjorde det fantastisk. Han viste stor energi og råstyrke og vandt nogle gode dueller, som satte gang i noget offensivt for os. Han var også med os på træningslejren i opstarten, og jeg er sikker på, der venter mange kampe for ham i FC Midtjylland, siger Thorup til bold.dk.

Nissen var ikke bare en lappeløsning, da Rømer blev vist ud og Kristian Bak ikke var med i truppen. Thorup lægger op til mere spilletid for talentet i foråret.

- Han er mere eller mindre en del af truppen allerede. Han spiller kun U19, når vi ikke selv har brug for ham, og han er en af to-tre stykker, som vi forsøger at implementere i truppen, siger Thorup, der åbner op for at bruge Nissen på andre positioner end højrebacken.

- Han kan spille højreback, men spiller også højrekant på U-landsholdet og lidt 6'er på vores U19-hold. Han kan lidt af hvert.

Nissen Kristensen er fætter til den tidligere FC Midtjylland-profil Leon Jessen og nevø til den tidligere Ikast-spiller Sigurd Kristensen.

mikael@bold.dk


Foto: Getty Images/Jan Christensen

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0