2023-03-23 16:01:43

FCM valgte Capellas over Thomasberg: Vi er et andet sted nu

FC Midtjylland valgte Albert Capellas over Thomas Thomasberg sidste gang, fordi klubben ønskede internationale input. Nu er klubben et andet sted og prioriterer tryghed, fortæller Claus Steinlein.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Herning
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

FC Midtjylland har hyret Thomas Thomasberg som ny cheftræner, og han stod allerede på listen over kandidater, da midtjyderne hyrede Albert Capellas i august sidste år.

Dengang prioriterede FC Midtjylland dog anderledes, og nu har man i stedet haft brug for tryghed og 'det sikre valg'.

Det fortæller direktør Claus Steinlein på torsdagens pressemøde.

- Da vi havde set på mulighederne og diskuteret tingene, var vi enige om, at det skulle være en dansker, fortæller Claus Steinlein.

- Vi skulle have en, der kunne give os tryghed og være det sikre valg; en der vidste, hvad det gik ud på. Og så var valget faktisk meget nemt, for vi havde kun én dansker på listen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM valgte Capellas over Thomasberg: Vi er et andet sted nu
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

- Han stod på listen sidste gang, og han stod på listen denne gang. Han er det perfekte valg i forhold til der, hvor vi står som klub, og hvor vi skal hen.

FCM-direktøren fortæller, at man med Capellas ønskede mere inspiration udefra, hvor man nu i stedet har prioriteret tryghed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvorfor tog vi ham så ikke sidste gang, kan man spørge? Det var et forsøg fra FC Midtjyllands side på at få noget inspiration udefra, siger Steinlein.

- Det var et forsøg på at sige, at vi gerne ville have nogle internationale input, fordi vi har mange, der har været med i mange år. Vi synes, vi står et andet sted nu, hvor vi skal lidt mere tilbage til vores rødder.

- Sidste gang vægtede vi lidt mere international input udefra, hvor vi denne gang har vægtet tryghed og fokus på rødderne, og i forhold til sidstnævnte passer Thomasberg perfekt, siger Steinlein.

Albert Capellas blev ansat i stedet for Bo Henriksen, der blev fyret.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce