2023-03-31 22:47:15

Heiselberg fik sit første Superliga-mål: Noget jeg har drømt om

Frederik Heiselberg fik sit første Superliga-mål i banken, da han scorede til 1-0 mod OB, og det var en drøm, der gik i opfyldelse for den unge angriber.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCM

1 - 0

LYN

Unge Frederik Heiselberg fik en sjælden startplads i angrebet for FC Midtjylland mod OB.

Og den 20-årige angriber takkede for Thomas Thomasbergs tillid efter ti minutter, da han fik scoret til 1-0, og dermed fik et første Superliga-mål på kontoen.

Derfor var det naturligvis en utrolig glad Heiselberg efter kampen.

- Det var en kæmpe forløsning. Det er noget, jeg virkelig har drømt om og gået efter nu her, så endelig at få lov til at prikke den ind, synes jeg, er fantastisk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Heiselberg fik sit første Superliga-mål: Noget jeg har drømt om
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Jeg synes, at vi spiller fin fodbold, og så er der en kæmpe fightervilje i dag, hvor alle kæmper røven ud af bukserne. Det er fuldstændig fantastisk, siger Heiselberg til Viaplay.

I første halvleg havde han dog muligheden af to omgange for at score sit andet mål i kampen, da han fik noget af en dobbeltchance.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja, der får jeg måske en lille hjerneblødning. Gus (Gustav Isaksen, red.) spiller mig egentlig, som han skal, og så ligger den lidt bag mig, så jeg tænkte at chippe den over forsvarsspilleren, men det ser skidt ud. 

- Jeg tror, jeg kommer til at slippe billigt fra det i forhold til bødekassen, men det var lidt nervepirrende minutter til sidst, inden vi får den sidste scoring derude, siger en grinende Heiselberg.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCM

1 - 0

LYN

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce