2022-04-26 12:50:00

Isaksen med SL-rekord: Aldrig spillet fuld tid

Gustav Isaksen har slået en lidt kedelig Superliga-rekord. FC Midtjylland-kanten har spillet 61 kampe, men han har aldrig spillet fuld tid. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - første semifinale

FT

VB

0 - 1

FCM

Gustav Isaksen har været en stor profil for FC Midtjylland i denne sæson, men på trods af det har han aldrig fået en fuld kamp i 3F Superligaen. 

61 kampe uden at have spillet fuld tid er ny rekord i Superligaen, det bekræfter statistik-mediet SuperStats.dk. 

I Gustav Isaksens 61 Superliga-kampe er han blevet skiftet ind fra bænken 29 gange, og så er han blevet skiftet ud i 31 kampe. 

Derudover fik Isaksen den 4. marts rødt kort i Superliga-kampen mod Lyngby, hvorfor han heller ikke spillede den kamp færdig. 

Nummer to på den liste er Mikkel Vestergaard, der tidligere har spillet i Esbjerg og Viborg, der fik 53 kampe uden at spille en fuld kamp. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Isaksen med SL-rekord: Aldrig spillet fuld tid
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen fortæller, at beslutningen om at skifte ham ud i mandagens kamp mod Brøndby, blev truffet på baggrund af fysiologiske data. 

- For det første har vi en kamp på torsdag, og der er også noget fysiologisk i det, for vi bygger vores spillere op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har rigtig, rigtig mange værktøjer, og de er utroligt dygtige i forhold til data i vores fysiologiske afdeling, og det betyder, at når nogen begynder at brænde ud, så skal vi have nogle andre ind, og det var derfor vi skiftede ham ud, fortæller Bo Henriksen efter kampen mod Brøndby. 

Gustav Isaksens næste mulighed for spille sin første fulde kamp er på søndag, hvor FC Midtjylland på hjemmebane får besøg af FCK i Superligaens guldduel. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - første semifinale

FT

VB

0 - 1

FCM

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0