2021-05-31 13:01:26

Officielt: FCM ansætter Bo Henriksen

FC Midtjylland bekræfter mandag, at klubben har ansat Bo Henriksen, efter Brian Priske i weekenden blev solgt til belgiske Royal Antwerp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I weekenden kunne FC Midtjylland meddele, at klubben solgte cheftræner Brian Priske til belgiske Royal Antwerp, og mandag har FCM så præsenteret Bo Henriksen som afløser for Priske.

Det sker ved et pressemøde på MCH Arena i Herning, hvor bold.dk er til stede.

Bo Henriksen har skrevet under på en aftale, der løber til sommeren 2024, og sportschef Svend Graversen fortæller til klubbens hjemmeside.

- Bo har altid formået at få mere ud af sit materiale – både i Brønshøj og i Horsens. Det har vi også gjort i Midtjylland, så på den måde er det et fremragende match, siger FCM-sportschefen og fortsætter:

- Han er utroligt god til mennesker og mandskabsbehandling, og det er indbegrebet af vores værdier i klubben, så vi er meget tilfredse med, at han er på plads i klubben.

Graversen tilføjer, at det gik hurtigt, da Priskes afsked lå fast.

- Som klub er vi altid forberedt på udskiftninger i truppen og på trænerposten. Der er mange attraktive navne, når vi har haft de resultater, som vi har haft. Derfor har vi løbende snakke med træneremner, så vi var klar til at trykke på knappen, hvis der skulle ske noget. Vi skulle ikke bruge lang tid på at få aftalen på plads.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har været TV-ekspert, siden han forlod AC Horsens sidste sommer.

108 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0