2022-07-14 12:16:56

Pione Sisto skal træne med FCM's U19-hold

Pione Sisto skal træne med FC Midtjyllands U19-hold, fortæller hans agent og bror Angelo Sisto til bold.dk. Han er uenig i fremstillingen af, at Pione ikke følger reglerne i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Onsdag blev der smidt lidt af en bombe i FC Midtjylland.

Sportschef Svend Graversen kunne fortælle, at Pione Sisto var blevet smidt af førsteholdet, da hans måde at agere på 'ikke var forenelig med FC Midtjyllands værdisæt og kultur' uden at uddybe nærmere.

Derfor skulle Sisto ikke lige nu træne med førsteholdet, men det var endnu ikke besluttet, hvordan han så skulle træne i klubben.

Torsdag fortæller hans bror og agent, Angelo Sisto, til bold.dk, at Pione skal træne med U19-holdet i FC Midtjylland.

- Det, der er blevet lagt frem, er, at FC Midtjylland har besluttet sig for, at Pione skal træne med U19-holdet. Så det er det program, han skal følge, siger Angelo Sisto til bold.dk.

Har han så trænet med dem i dag?

- Jeg kan ikke huske præcis, hvordan træningsprogrammet så ud for i dag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad synes I om den beslutning?

- Pione har altid respekteret de værdier, der er i klubben. Det har han altid gjort. Han kender FCM ind og ud. Så den fremstilling, at han ikke følger de regler og ikke respekterer klubben, det kan jeg slet ikke genkende. Det kan jeg ikke.

- Og så synes jeg også, at det er meget ærgerligt, at man tager sådan en beslutning, at Pione han skal træne med U19-holdet, men det er jo selvfølgelig konsekvensen af, at der ikke er tillid. Det er jo det, det viser.

Har han tænkt sig at møde op til U19-træningen?

- Pione overholder sine forpligtelser. Det, som FC Midtjylland siger, det er det, han gør, og det er af kontraktlige årsager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har I inddraget Spillerforeningen?

- Det kan jeg ikke kommentere på lige i øjeblikket. Vi er stadig i gang med at evaluere situationen i forhold til, hvad der skal ske fremtidsmæssigt, siger Angelo Sisto til bold.dk.

bold.dk har forsøgt at få en kommentar fra FC Midtjylland, men det har ikke været muligt. Klubben vil først udtale sig i forbindelse med kampen mod Randers fredag, lyder meldingen.

29 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0