2023-02-06 13:16:01

Selmani var ikke FCM's førstevalg: Jeg må bevise mit værd

FC Midtjyllands nye angriber, Astrit Selmani, er godt klar over, at midtjyderne har haft jagtet flere angribere. Selmani fortæller til bold.dk, at han derfor vil bevise, han skulle have været førstevalget.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

Lige før lukketid fik FC Midtjylland den sidste vare med ned i indkøbskurven, da det lykkedes dem at leje Astrit Selmani hos israelske Hapoel Beer Sheva for resten af denne sæson.

Det var dog ikke noget, som lå i kortene, da midtjyderne havde været sat i forbindelse med flere andre angribere, som blandt andet Düsseldorfs Dawid Kownacki, men de formåede ikke at få dem i hus, og derfor fik Selmani lige pludselig travlt.

Han fortæller nemlig til bold.dk, at interessen fra FC Midtjylland var noget, som han først fik nys om sent i transfervinduet.

- Jeg er rigtig glad for at være i FC Midtjylland, men det var overraskende. Dagen før Deadline Day hørte jeg om interessen, så det var ret sent, men det gik hurtigt. Da alt klikkede, var det nemt for mig at sige ja.

- Det kom dog som et chok, fordi jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle skifte klub. FCM er et tophold i en stor liga, så det lød jo godt, da jeg hørte om interessen.

- Så da det begyndte at tage fart, var det bare at tage chancen og hoppe ud i det, siger Astrit Selmani til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Selmani var ikke FCM's førstevalg: Jeg må bevise mit værd
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Astrit Selmani er godt klar over, at FC Midtjylland har været på jagt efter andre angribere, og at han dermed stod længere nede på den midtjyske ønskeliste.

Men det tager han ikke så tungt, da han i stedet vil vise Claus Steinlein og co., at han skulle have været førsteprioriteten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg skal jo bare bevise mit værd. Alle hold har jo en liste af spillere og et stort scoutingteam, så jeg regner ikke med, at de har hentet mig, uden de har set mig an. De har jo set mig tidligere i Hammarby. 

- Så jeg har accepteret, at det er sådan, situationen er, men så må jeg vise, at jeg skulle have været førstevalget fra start. Det hele er op til mig, da jeg er i FCM, mens de andre ikke er.

Og hvis det står til Selmani, så må lejeaftalen i FCM godt blive skiftet ud med en længere en af slagsen til sommer.

- Jeg kan forhåbentlig gøre det rigtig godt her på leje, og så må vi se på, hvad klubben siger til det efterfølgende. Jeg vil gerne bevise mit værd.

- Nu er jeg her, så selvfølgelig vil jeg blive efter min lejeaftale. Men det er ikke min beslutning, da det ligger hos klubben. Men jeg vil vise mig frem, så de forhåbentlig vil hente mig igen, siger Astrit Selmani til bold.dk.

Mandag kan den 25-årige angriber få sin uofficielle debut for FC Midtjylland, da ulvene fra Herning skal møde Ulsan Hyundai i Atlantic Cup i Portugal.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0