2023-04-01 07:37:23

Sisto har stor betydning for FCM: Man skulle enten fyre Bo Henriksen eller mig

Pione Sisto fortæller i sin egen podcast, Inside by Sisto, at hans vigtighed for klubben har været tydelig, efter de missede top seks. Sistos betydning kostede angiveligt også en fyring af Bo Henriksen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCM

1 - 0

LYN

FC Midtjylland var fredag aften i aktion i 3F Superligaen, hvor Pione Sisto endnu engang ikke var med i truppen.

Han brugte derimod starten på weekenden med at udgive et nyt afsnit af podcasten “Inside by Sisto”, hvor han selv sætter ord på de seneste mange måneder.

Her kommer Sisto blandt andet ind på, hvorfor FC Midtjylland må nøjes med en tur i nedrykningsspillet efter den missede top seks-placering.

- Det er ikke sjovt. Det er hverken sjovt for mig eller for holdet, da jeg har den betydning for holdet. Om jeg spiller eller ej, har jeg bare en betydning, og jeg tager bare en vis opmærksomhed.

- Det er blevet håndteret elendigt. Det er tydeligt for mig, at grunden til, at vi ligger der, hvor vi gør, er på baggrund af, hvordan jeg er blevet håndteret, fordi jeg har den indflydelse på holdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

FC Midtjylland -Sisto har stor betydning for FCM: Man skulle enten fyre Bo Henriksen eller mig
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Sisto tilføjer desuden, at hans vigtighed for klubben tidligere blev bekræftet, da Bo Henriksen fik sparket tilbage i sommeren 2022.

På dette tidspunkt var Sisto helt ude i kulden under den tidligere FCM-cheftræner, men det blev der lavet om på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man stod jo i en situation, hvor man spurgte sig selv, om man skulle fyre Bo eller fjerne Pione. Det var den reelle situation, man stod i, hvor man så valgte at gå den ene vej.

- Man valgte at sætte mig tilbage på holdet efter rigtig kort tid nede på U19, fordi ledelsen mente, at det var det rigtige, fordi vi skulle i Europa. Det var derfor, at jeg kom tilbage på holdet ud af det blå, siger Pione Sisto.

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein valgte desuden fredag aften at sætte ord på hele Sisto-sagen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCM

1 - 0

LYN

52 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce