2023-03-31 14:31:30

Sisto i angreb på FCM: Jeg kommer til at se skør ud

Pione Sisto langer ud efter FC Midtjylland for ikke at forstå og anerkende hans alternative træningsmetoder. Sisto føler sig misforstået og kommer til at se skør ud, mener han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

Torsdag blev endnu et kapitel skrevet i sagaen om Pione Sistos ophold i FC Midtjylland med et afsnit af podcasten ‘Inside by Sisto’.

Man kan roligt sige, at 28-årige Sisto kommer vidt omkring i afsnittet, og han fortæller også, at han føler sig misforstået.

Sisto forklarer, at han løb en biptest ud i vinterpausen, efter at gps-trackeren ellers havde vist, at han ikke havde lavet noget i ferien.

Han mener dog selv, at han har lavet noget – nemlig en alternativ form for træning end den, som klubberne praktiserer.

- Jeg føler mig 100 procent misforstået. Når man arbejder i et niveau, som andre ikke forstår, bliver du den, der er skør, siger Pione Sisto i podcasten.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Sisto i angreb på FCM: Jeg kommer til at se skør ud
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Du er den, der kommer til at skør ud, og de vil gøre alt for, at du kommer til at se skør ud. De kan ikke følge med, så den eneste måde for dem ikke at se dumme ud, er ved at få dig til at se dum ud. Det er en klassiker.

Sisto benytter tilsyneladende nogle særlige briller, når han sover, som FCM – ifølge kantspilleren – ikke har haft forståelse for.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- 'Har Pione reelt set lavet noget eller ikke lavet noget?'. Det er så misforstået. Der er så mange, der ikke forstår det, at det ser ud som om, jeg ikke har lavet noget. Dem ude i klubben så det, som om jeg ikke havde lavet noget.

- Når jeg forklarer dem, hvad jeg har lavet, og hvorfor jeg kommer tilbage i så god form, var de sådan: 'Umuligt, Pione. Hvad fanden gør det, at du har de der fucking blå-røde briller på, før du går i seng, og hvad gør det, at du står op, når solen står op? Gør det virkelig, at du kan komme tilbage og løbe biptesten ud?'

- Jeg har givet et program ud til alle spillerne. Alligevel kommer de tilbage til mig og siger, at det er grunden til det. De vil kigge sådan på mig og sige 'Du er batsick crazy, det giver ingen mening, det du siger'. Og det er der, misforståelsen kommer ind.

- Nogle gange kan det forstærke misforståelsen, når man fortæller folk, hvad man gør i stedet for ikke at sige noget.

Sisto mener, at han stort set altid er blevet misforstået, også da han – ifølge eget udsagn – var den første til at selvtræne og lave pre-workout.

- Jeg var også den første, der begyndte at selvtræne. Du så aldrig nogen træne for sig selv. Jeg var den eneste, der var ude alene, og folk forstod det ikke. 'Pione, hvordan kan du løbe rundt alene, hvad fanden laver du, hvorfor spiller du ikke bare med én?' Det fik jeg fortalt i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg var den første, der begyndte at lave pre-workout, altså at jeg lavede øvelser, inden jeg gik ud på banen. Jeg var også en af de første, der begyndte at lave træning efter fitness.

- Jeg var den allerførste, der begyndte at bruge en foamroller, både i Danmark blandt fodboldspillere, men også da jeg kom til Celta Vigo. Jeg gik rundt med en massagebold, og så er der en, der spørger, om det er en avocado.

bold.dk har været i kontakt med FC Midtjylland, der ikke har nogen kommentarer til ovenstående.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 23. runde

FT

OB

1 - 3

FCM

36 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce