2023-02-05 18:35:01

Sisto kan forlade FCM: Det er pisseærgerligt med Pione

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein er ærgerlig over, at de ikke er lykkedes med at få Pione Sisto op på sit tidligere niveau. Han fortæller til bold.dk, at FCM derfor er klar til at sende Sisto videre, hvis det passer alle parter.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

Det er ved at være længe siden, at man sidst har set Pione Sisto i aktion for FC Midtjylland, da han i opstarten er blevet fravalgt til begge testkampe.

I slutningen af efteråret røg han også mere og mere på bænken, og derfor har der været uvished om kantspillerens fremtid på heden.

Sisto er dog med på midtjydernes træningslejr i Portugal, hvor de er i gang med at forberede sig på det kommende forår, men hvor står Sisto henne?

bold.dk mødtes med direktør Claus Steinlein på FCM’s hotel, hvor han satte ord på Sistos situation i klubben, som kan ende med en afsked.

- Det er pisseærgerligt med Pione. Han er 28 år, så jeg håber helt vildt, at han kan finde glæden, passionen og styrken tilbage, enten hos os eller et andet sted.

- På et tidspunkt snakkede man om Barcelona og 400-500 millioner kroner for Pione, men det er jo ikke der, hvor vi er nu. Vi havde håbet på, at vi kunne sætte strøm til Piones karriere, og det er ikke rigtigt lykkedes udover momentvis.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Sisto kan forlade FCM: Det er pisseærgerligt med Pione
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Som jeg også har sagt tidligere, er vi klar til at lade ham gå. Hvis den rigtige mulighed kommer for Pione og os, skal vi jo finde ud af det. Der har også været muligheder, som ikke har passet, fortæller Claus Steinlein til bold.dk.

- Vi har ikke været dygtige nok 
Tilbage i 2020 vendte Pione Sisto hjem til heden efter et ophold hos Celta Vigo, da han skulle forsøge at genfinde sit niveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her tre år senere er Sisto dog ikke lykkedes med det endnu, og derfor har Claus Steinlein et stort håb om, at kantspilleren snart får vendt skuden.

- I forhold til hans talent og kvaliteter har vi i fællesskab ikke været dygtige nok til at få det ud af ham, som vi havde håbet. Jeg håber, at han i sit karrieres efterår kan få lov til at blomstre og blive den fodboldspiller, som alle kan se, han har potentiale til.

Og selv om de i FC Midtjylland er klar til at sende Sisto videre, skal man ikke afvise, at det bliver i Herning, man igen får Sisto at se i storform.

- Et eller andet sted håber jeg, at han en dag vågner op og er den gamle Pione igen. Han viser jo, han har kvaliteterne.

- Men vi har ikke været dygtig nok til at fremhæve dem, så jeg håber, at enten vi eller nogle andre kan få det gjort, siger Claus Steinlein til bold.dk

Pione Sisto har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2024.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

38 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0