2022-07-21 11:35:32

Sisto-lejr kimes ned: Mange klubber tror på Pione

Angelo Sisto fortæller til bold.dk, at han bliver kimet ned af klubber, der spørger til muligheden for at hente Pione Sisto.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pione Sistos fremtid svæver i det uvisse, men interessen for offensivspilleren er stor.

I hvert fald hvis man skal tro Angelo Sisto, der er Pione Sistos agent og storebror. 

I et interview med bold.dk fortæller agenten, at hans telefon er rødglødende i disse dage.

- Jeg bliver kimet ned på telefonen. Det gør jeg. Og det bevidner jo, at Pione virkelig er en attraktiv spiller. Det er også uafhængigt af, hvordan situationen er her. Der er klubber, som tror på ham og gerne vil satse på ham. 

Hvilke klubber spørger til Piones situation? 

- Vi er selvfølgelig oppe i en god skala, men vi taler naturligvis ikke om top, top, top-klubberne i verden. Det er ikke der, vi er, men vi er ude i nogle klubber, som er store, siger Angelo Sisto.

Har du modtaget opkald fra danske klubber? 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det kan jeg ikke kommentere på. 

Hvad siger du til de klubber, der ringer til dig? 

- Det holder jeg mellem klubberne og jeg, siger agenten.

Vil først løse FCM-konflikt

Pione Sisto indgår for tiden ikke i FC Midtjyllands planer for Superliga-truppen, da parterne er rodet uklar efter en træningskamp mod Gent. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge FCM-direktøren Claus Steinlein spurtede Pione Sisto kun én meter i kampen, fordi han var utilfreds med at starte på bænken.

Efterfølgende gjorde offensivspilleren det klart, at han havde mistet tilliden til FCM, og det har altså fået den konsekvens, at han nu har sin daglige gang på klubbens U19-hold.

Angelo Sisto fortæller, at førsteprioriteten er at løse konflikten mellem Pione Sisto og FCM. Derefter vil Sisto-lejren kigge på, hvad der skal ske.

- Status er, at vi er ved at se på, om vi kan få løst problemet, og jeg er i dialog med FCM om, hvad der skal ske. Enderne skal mødes på den ene eller anden måde, og det er det, jeg arbejder på, siger han. 

Kræver handling

Hvad skal der til for, at enderne kan mødes? 

- Der skal være handlen bag ordene. Det er det centrale i det her. Det gælder både for FCM og Pione. 

Hvilken slags handling er det? 

- Der skal være klare linjer fra begge parter. Det vil sige klare linjer i forhold til en forventningsafstemning omkring, hvad der skal ske. Og selv om jeg sidder i Sisto-lejren, er det for mig vigtigst, at begge parter kan blive enige, siger han.

- Alle scenarier er åbne i forhold til om Pione bliver eller ej. Det afhænger af, om parterne bliver enige, lyder det fra Angelo Sisto.

Agenten ønsker ikke at kommentere, om Pione Sisto i sidste ende helst vil blive i FCM, eller om han foretrækker at søge nye græsgange uanset hvad.

25 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0