2023-04-01 10:37:47

Sisto svarer på agent-drama: Selvfølgelig sprænger man bomben

Tidligere i marts kom der rygter om, at Pione Sisto havde droppet sin bror, Angelo Sisto, som agent. Pione Sisto slår dog fast, at de har en åben kontrakt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCM

1 - 0

LYN

Der har på ingen måde været stille omkring Pione Sisto i de seneste mange måneder.

Han er nemlig røget helt ud i kulden hos FC Midtjylland, men også på agentfronten har der været drama.

Den 15. marts skrev B.T. nemlig, at Sisto havde valgt at droppe sin egen bror, Angelo Sisto, som agent.

Men ingen i familien Sisto ønskede at kommentere på historien, men nu kommer Pione Sisto så frem med sit syn på sagen i podcasten “Inside by Sisto”.

- Man kan jo spørge sig selv om, hvem der har sagt det. Har der været informationer nok derude til, at man kan komme frem til en form for konklusion som den? Ja, det er der.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Sisto svarer på agent-drama: Selvfølgelig sprænger man bomben
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Under transfervinduet udløb min kontrakt med ham, og det vil sige, at jeg ikke er bundet til nogen som helst. Jeg kan skrive under med hvem som helst.

- Så nej, jeg har ikke en kontrakt med min bror. Der er nogle agenter, som ved det, fordi jeg har snakket med dem. I respekt for de agenter har jeg givet dem noget information, så de ved, hvilken vinkel de kommer fra.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men også i forhold til hvilken struktur som de potentielt kommer til at sige ja til, hvis de gerne vil arbejde sammen med Pione, siger Pione Sisto.

Han tilføjer desuden, at han har en åben kontrakt med sin bror, som fortsat er ved hans side.

- Det er jo min bror, så selvfølgelig er han der. Det var også det, som jeg sagde til dem. Han er min rådgiver, han er min bror, for helvede. 

- Han vil altid være der, og han har været der til de møder, som jeg har haft på det sidste med klubben. Når der kommer klubber ind, er han der stadigvæk på sin måde. Vi har bare en åben kontrakt.

Pione Sisto kommer derefter ind på, at den historie kan ses på flere måder, hvor medierne så har valgt den vinkel, hvor der er flest kliks i.

- Man kan jo sige, at Pione er fri på markedet, da han ikke har en kontakt med nogen som helst, men han har jo stadigvæk sin bror, fordi det er hans bror.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men er der mange kliks i det? Nej, så selvfølgelig sprænger man bomben, hvis Sisto har smidt sin bror ud, slår Pione Sisto fast i sin podcast.

I afsnittet kommer Pione Sisto også ind på, at han har en så stor betydning for FC Midtjylland, at de valgte at satse på ham frem for Bo Henriksen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCM

1 - 0

LYN

27 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce