2022-06-25 07:00:02

Sviatchenko: Vil gerne have Lössl tilbage

Jonas Lössl står til at vende tilbage til FC Midtjylland 1. Juli, og klubbens anfører fortæller, at han meget gerne vil have målmanden tilbage i truppen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjylland-målmanden Jonas Lössl blev i januar udlejet fra FC Midtjylland til Brentford, dengang smækkede målmanden med døren, da han ikke følte, at de gensidige forventninger var blevet opfyldt. 

Et halvt år senere står den 33-årige målmand til at komme tilbage til midtjyderne, efter planen skal han tilbage på træningsbanen 1. Juli. 

Til bold.dk fortæller Erik Sviatchenko, at truppen står klar med åbne arme, hvis målmanden vender tilbage.  

- Vi snakker jo løbende med Jonas. 

- Jeg glæder mig bare til at se ham, hvis han kommer tilbage. Jonas er en sindssygt dygtig målmand, han betyder meget for truppen, så jeg vil gerne have ham tilbage. 

- Jeg ved ikke, om han kommer tilbage. Det er svært for mig at sige noget om, det finder klubben og Jonas ud af i fællesskab. 

- Han er mere end velkommen, og han ved, hvor meget vi spillere holder af ham. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så I er klar til at tage ham tilbage, selvom han smækkede med døren. 

- Hundrede procent. Sådan er fodbold, han er stadig Jonas. Hvis han kommer tilbage, vil han indgå hundrede procent som før, der er ikke noget der. 

FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen har tidligere udtalt, at der er en løbende dialog med den rutinerede målmand. Det kan du læse mere om her.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0