3F Superliga -Parkhurst tager efteråret i FCN
2011-05-31 16:34:49
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Parkhurst tager efteråret i FCN

Michael Parkhurst regner med at spille efteråret i FC Nordsjælland, men hvad der skal ske, når hans kontrakt udløber om et halvt års tid, er et åbent spørgsmål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Michael Parkhurst har været en del af holdet i FC Nordsjælland igennem de seneste to et halvt år og har dermed blandt andet været med til at føre klubben til to pokaltriumfer. Til nytår udløber kontrakten, og derfor er amerikaneren begyndt at overveje sine muligheder.

I første omgang regner han med at spille efteråret i FCN, og han udelukker ikke en forlængelse derefter.

- Det er en mulighed. Vi har aftalt, at vi ser på det, når jeg kommer tilbage fra ferie om nogle uger. Vi ser, hvad der er af andre muligheder, men lige nu ser jeg mig selv spille i FCN til efteråret. Med seks måneder tilbage må man se, hvad der er bedst for mig og klubben og komme til en forståelse. Jeg og familien må tænke over det i de næste uger, siger Parkhurst til bold.dk.

Parkhurst er dog også åben for tilbud fra andre klubber, om det så er i Danmark, andetsteds i Europa, eller i USA.

- Jeg er åben for alle muligheder. Min familie har det godt i Danmark, men vi er også klar på et andet sted i Europa. MLS ville også være fint, så alle muligheder er åbne. Jeg ser på det, som det kommer. Det kommer an på, hvilke muligheder der byder sig, siger amerikaneren.

Parkhurst, der har spillet 24 kampe for FCN i denne sæson, kom til klubben fra New England Revolution.


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0