2022-05-14 11:21:39

Bekræftet: Magnus Kofod forlader FCN

Magnus Kofod forlader FC Nordsjælland, når hans kontrakt udløber til sommer. Kofod har været sat i forbindelse med et skifte til italienske Venezia. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Nordsjælland kommer til at mangle deres Magnus Kofod i næste sæson. 

Magnus Kofod Andersen har kontraktudløb i FC Nordsjælland, og nu bekræfter klubben, at deres anfører forlader klubben denne sommer. 

Kofod er en blandt fem spillere, som FC Nordsjælland siger farvel til denne sommer. Chukwuemeka Nnamani, Tochi Chukwuani, Eduardo Dos Santos Haesler og Andreas Bredahl stopper også til sommer. 

Det er ikke kun på spillerfronten, at FC Nordsjælland skal sige farvel til nogen. Også assistenttræneren Frank Hjortebjerg siger farvel til Farum, inden han skifter til OB. 

Magnus Kofod har været sat i forbindelse med den italienske klub Venezia, og danskeren har også bekræftet, at han har været på besøg i den italienske klub. 

- Vi ønsker alt det bedste for Magnus, ”Emeka”, Tochi, ”Dudu”, Andreas og Frank på deres videre færd, og vi håber, at fansene vil være med til at sige farvel og ønske dem held og lykke til den sidste hjemmekamp, inden vi som klub tager endeligt afsked efter sæsonen. Det vender vi tilbage til, når den sidste kamp er spillet, fortæller FCN's sportsdirektør Mikkel Hemmersam til klubbens hjemmeside. 

Magnus Kofod har i sin tid i FC Nordsjælland spillet 170 kampe for klubben. 

 

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0