2023-06-08 06:30:00

Camilla Martin i PRES PÅ: Godt sociale medier ikke fandtes, da jeg spillede

Tidligere badmintonspiller Camilla Martin fortæller i bold.dk-podcasten PRES PÅ, at hun ikke har travlt med at se sin søn på den store fodboldscene og dermed få stor opmærksomhed på godt og ondt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg priser mig lykkelig for, at sociale medier ikke fandtes, da jeg spillede, for så havde jeg lagt mig ud med alt og alle.

Sådan lyder det fra tidligere badmintonspiller Camilla Martin, der er mor til FC Nordsjællands U17-målmand Lucas Martin Nygaard.

Camilla Martin fortæller i bold.dk-podcasten PRES PÅ, at hun er lykkelig for, at sociale medier ikke fandtes, da hun var en del af den internationale badmintonscene.

Netop de sociale medier gør, at Camilla Martin ikke har ikke travlt med, at sønnen Lucas Martin Nygaard skal skubbes ud på den helt store fodboldsscene, hvor alle vil have en holdning til hans præstationer. 

- Jeg kan jo også godt få nogle grimme beskeder i dag. Det handler så ikke om badminton, men det kan så handle om mit arbejde.

Artiklen fortsætter efter billedet

FC Nordsjælland -Camilla Martin i PRES PÅ: Godt sociale medier ikke fandtes, da jeg spillede
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Men jeg er rimelig tykhudet. Jeg er ligeglad. Det er du ikke, når du er 17 år eller 18 år.

- Så det handler jo lige så meget om at lære dem at navigere i og udenom alt det der. Jeg har ikke travlt med, at Lucas skal op og prøve det for tidligt, fortæller Camilla Martin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I PRES PÅ fortæller Camilla Martin også, hvordan hun bruger sine erfaringer som tidligere professionel sportsudøver i opdragelsen af sine sønner.

Hør Camilla Martin fortælle i videoen over artiklen eller lyt til podcasten her.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce